Introductie

De Hooghe Waerd is een veilig, gezellig en overzichtelijk zwembad en biedt urenlang waterplezier voor het hele gezin. Het zwembad beschikt over een wedstrijdbad, een recreatiebad, peuter- en kleuterbaden, buitenbaden inclusief een ligweide, uitzwembad en een grote glijbaan. Bezoekers kunnen hier rustig wat baantjes zwemmen, gezellig met de hele familie recreatief zwemmen of deelnemen aan de activiteiten die wekelijks worden georganiseerd voor jong en oud. Tot slot kunnen gasten van zwembad De Hooghe Waerd ook nog gebruik maken van de professionele en originele Dr. Muller turbozonnebanken.

Ga naar de website van De Hooghe Waerd

Historie en populariteit

Zwembad De Hooghe Waerd is vanaf de opening bijzonder populair in IJsselstein en omgeving, want ook bezoekers uit Utrecht weten dit gezellige zwembad steeds vaker te vinden. Jaarlijks verwelkomt de accommodatie zowel kinderen, scholen en ouderen als gezinnen, tieners en sportmensen die in het water komen trainen.

Locatie

Zwembad De Hooghe Waerd is gevestigd in de gemeente IJsselstein, dat weer is gelegen in de provincie Utrecht. Voor bezoekers die met eigen vervoer komen, is de zwembadaccommodatie prima te bereiken. Voor wie reist met het openbaar vervoer, kan vanaf het Centraal Station Utrecht de sneltram richting IJsselstein nemen.

Programma / activiteiten

Zwembad De Hooghe Waerd is uitgerust met diverse baden. Zo is er een recreatiebad dat fantasievol is gevormd. Hier bevinden zich tevens bubbelbanken voor een ontspannen momentje. Daarnaast is er de lekkere snelle glijbaan en het 25 meterbad dat voornamelijk voor zwemlessen en banen zwemmen wordt gebruikt. Voor de kleintjes is er een peuter- en kleuterbadje met heerlijk verwarmt water en het buitenbad biedt tevens 2 ondiepe baden voor de kleinere onder ons en een los diep bad voor jeugd en volwassenen die goed kunnen zwemmen.

In de Whirlpool kunnen bezoekers lekker bubbelen en gezond bruinen kunnen zij onder de Original Dr. Muller turbozonnebanken. Naast het recreatief zwemmen kunnen gasten aan zwembad De Hooghe Waerd eveneens deelnemen aan activiteiten zoals Aquafietsen, Aquajoggen, Aquaslank, Aquarobic en Aquafitness.

Stats & tags


IJsselstein, Utrecht, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling