Introductie

In de IJ-Hallen in Amsterdam-Noord vindt iedere eerste zaterdag en zondag van de maand de meest sfeervolle en één van de grootste vlooienmarkten van Nederland plaats. In de enorme loods op de voormalige NDSM-werf staan maandelijks honderden kramen opgesteld. Er is van alles te vinden, van antiek, serviezen, speelgoed, boeken, kleding en lp’s tot aan rommel van zolder, allerhande snuisterijen en chique vintage. De kans van slagen is dus erg groot. Er worden op de rommelmarkt alleen tweedehands spullen verkocht en er staan uitsluitend particuliere standhouders. Voor wie houdt van grote vlooienmarkten en goedkoop shoppen, is De IJ-Hallen Vlooienmarkt een echte aanrader.

Ga naar de website van de IJ-Hallen Vlooienmarkt

Historie en populariteit

De IJ-Hallen Vlooienmarkt is niet alleen een begrip in Amsterdam en omgeving, maar ook ver daar buiten kennen mensen deze markt. Niet voor niets behoort deze bazaar tot één van de grootste en meest gezellige markt van ons land. Van heinde en ver komen bezoekers iedere eerste zaterdag en zondag van de maand rond 8:30 uur naar de hoofdstad om de IJ-Hallen Vlooienmarkt op de voormalige NDSM-werf te bezoeken. En met tassen vol gaan zij rond 17:00 uur weer naar huis.

Locatie

De IJ-Hallen Vlooienmarkt is gelegen in onze hoofdstad Amsterdam, provincie Noord-Holland. Parkeren op de ruim 3000 parkeerplaatsen is gratis voor wie met eigen vervoer komt. En wie reist met het openbaar vervoer kan vanaf NS Station Amsterdam Centraal diverse buslijnen nemen of op de veerboot stappen aan de achterkant van het station. Zowel de pont als de bussen stoppen op circa 5 minuten loopafstand van de vlooienmarkt.

Programma / activiteiten

De IJ-Hallen Vlooienmarkt in Amsterdam behoort tot één van de grootste vlooienmarkten van ons land. Vanwege de grootte, komt vraag en aanbod hier goed samen en is er voor elk wat wils. Bezoekers kijken in deze voormalige loods op de NDSM werf hun ogen uit. Maandelijks staan er in de enorme hal iedere eerste zaterdag en zondag ruim driehonderd kramen opgesteld met vintage, brocante, speelgoed, antiek, boeken, serviezen, lp’s, fietsen en kleding. Van rommel tot chique en alles daartussenin.

Wie in de zomermaanden komt snuffelen, kan nog meer zijn of haar hart ophalen, want dan zijn er ook een aantal buitenmarkten opgesteld op het terrein van de oude scheepswerf, dus nog meer diversiteit aan koopwaar. Wie op zoek is naar veel voor weinig is aan het juiste adres bij de IJ-Hallen Vlooienmarkt in Amsterdam.

Stats & tags


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Winkelen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling