Introductie

Altijd al willen leren duiken? In zwembad de Kûpe in de Friese plaats Buitenpost, op de grens met de provincie Groningen, kan het. Maar er kan hier nog veel meer dan alleen leren duiken. Voor iedereen, ongeacht leeftijd, of zoals ze het in het zwembad zelf noemen, van 0 tot 100, is er wat te beleven. Van baby- en peuterzwemmen tot Aquajoggen, Aquarobics en Aquavaria, in zwembade de Kûpe is het mogelijk. En door die enorme variëteit aan mogelijkheden is zwemmen niet alleen lekker, leuk en fijn, maar wordt zwemmen ook nog eens erg gezond. Een dagje zwemmen in de Kûpe en je voelt je weer als herboren.

Ga naar de website van De Kûpe

Historie en populariteit

Zwembad de Kûpe is al vele jaren een begrip in Buitenpost en wijde omgeving. Niet alleen hebben vele inwoners van het dorp en de wijde omtrek er hun eerste zwembewegingen gemaakt, zwembewegingen die uiteindelijk resulteerden in een zwemdiploma, ook maken veel inwoners met enige regelmaat gebruik van de faciliteiten van het zwembad om aan de conditie te werken. Daarnaast maken veel Buitenposters gebruik van de mogelijkheid die zwembad de Kûpe biedt op het gebied van feesten en partijen. Er zijn diverse arrangementen, variërend van een koffietafel tot een uitgebreid buffet, die worden gecombineerd met een lekker dagje zwemmen.

Locatie

Met gemak kun je je een hele dag vermaken in zwembad de Kûpe. Maar er is meer te beleven in de regio dan alleen het zwembad alleen. Dus mocht je een bezoek aan het zwembad willen combineren met een andere activiteit zijn er legio mogelijkheden. Bijvoorbeeld een bezoek aan de meest noordelijke stad van Nederland, Dokkum, even ten noordwesten van Buitenpost. Maar ook steden als Drachten en Leeuwarden liggen op reisafstand van Buitenpost en zijn het bezoeken meer dan waard.

Programma / activiteiten

Zwemmen is altijd leuk. Maar nog leuker wordt zwemmen wanneer je het kunt combineren met je verjaardag. En omdat ze bij zwembad de Kûpe weten hoe ze een feestje moeten vieren, wordt jouw verjaardagsfeestje er een om nooit meer te vergeten.

Stats & tags


Buitenpost, Friesland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling