Introductie

Zwembad De Meer is een zoutelektrolyse zwembad. Dat wil zeggen dat chloor uit zout wordt geproduceerd, zodat er minder chloor gebruikt hoeft te worden terwijl het zwembadwater in optimale conditie blijft. Het zwembad beschikt over een 25 meter bassin, gevuld met water dat een constante temperatuur van 29 graden heeft. Daarnaast is er een overzichtelijk bad inclusief peutergedeelte. De watertemperatuur in dit bad bedraagt 32 graden.

Ga naar de website van De Meer

Historie en populariteit

Voor groot en klein zijn er voldoende speelmaterialen voor in het water, er zijn gezellige zithoekjes gecreëerd, er is een Turks stoombad en infrarood sauna en het horecagedeelte voorziet bezoekers van een hapje en een drankje. Bezoekers kunnen recreatief zwemmen, aquasporten beoefenen, zwemlessen volgen of zwembad De Meer huren voor trainingen en/of wedstrijden.

Locatie

Zwembad De Meer is sinds de opening zeer geliefd bij de inwoners van Culemborg en omgeving. Zowel kinderen, scholen, families en verenigingen zijn hier regelmatig te vinden. Vanwege het gevarieerde programma dat de accommodatie te bieden heeft, is het zwembad geschikt voor iedere doelgroep. Jaarlijks verwelkomt het complex dan ook gasten van jong tot oud.

Programma / activiteiten

Zwembad De Meer is gelegen in de gemeente Culemborg, een stad in de Neder-Betuwe, provincie Gelderland. Het zwembad is uitstekend zowel met eigen vervoer te bereiken als met het openbaar vervoer. De gemeente beschikt over een eigen NS Station.

Zwembad De Meer is voor jong en oud bedoeld. Bezoekers kunnen hier terecht voor het zwemmen van baantjes evenals voor recreatieve ontspanning. Er is een 25 meter bad, een peuterbad, een horecagelegenheid, een infrarood sauna en een Turks stoombad voor de liefhebbers. Ook voor een zonnebankkuurtje en lichttherapie is het zwembad de aangewezen plek.

Voor doelgroepen zijn diverse zwemprogramma’s samengesteld. Zwemtrainingen, zwemlessen, aquasporten en schoolzwemmen zijn hier enkele voorbeelden van. Ook kinderfeestjes, ouder/peuter zwemmen en ontbijtzwemmen voor wie fris zijn of haar dag wil beginnen, behoren tot de mogelijkheden van het veelzijdige programma van zwembad De Meer.

Stats & tags


Culemborg, Gelderland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling