Introductie

Voor een heerlijk verwenarrangement is Wellness Centre De Thermen de juiste plek. Dit luxueuze, sfeervolle wellnesscentrum heeft alles op het gebied van schoonheidsbehandelingen, huidverzorging en natuurlijk ontspanning. Zo kan men hier terecht voor een zonnebankkuurtje, een manicurebehandeling en een heerlijk ontspannende massage. Er zijn verschillende arrangementen samengesteld waar gasten uit kunnen kiezen en daarnaast zijn er geregeld leuke acties te vinden. Van een bezoekje aan Wellness Centre De Thermen knapt iedereen op!

Ga naar de website van de Thermen

Historie en populariteit

Wellness Centre De Thermen opende haar deuren in 1995. Toen startte het bedrijf nog onder de naam Sauna & Beautycentrum De Thermen. In juli 2003 is het bedrijf verkocht aan de familie van Luxemburg. Tijdens deze wisseling van eigenaar is ook de naam veranderd. Het bedrijf is een begrip in Rosmalen en omstreken, maar ook steeds meer gasten van ver daarbuiten weten steeds vaker de weg naar dit wellnesscentrum te vinden. Bezoekers genieten van hun welverdiende rust en ontspanning en laten zich graag in de watten leggen door het vakkundige personeel van De Thermen.

Locatie

Wellness Centre De Thermen ligt in het Brabantse Rosmalen. Het is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer zoals trein en bus. Er is een bushalte vlakbij het wellnesscentrum. Wie met eigen vervoer komt, vindt aan de voorkant van het complex ruim voldoende parkeergelegenheid.

Programma / activiteiten

In Wellness Centre De Thermen is van alles te doen en te ondergaan. Het in een prachtig groene omgeving gelegen gebouw biedt tal van mogelijkheden op het gebied van schoonheidsverzorging en ontspanning. Gasten kunnen er genieten van verschillende arrangementen die zijn samengesteld, zoals het Verwen-, het Bruids- en het Hammamarrangement.

Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van faciliteiten als de geklede- en ongeklede sauna, een footspa met Garra Rufa visjes en een zonnestudio. Ook biedt het centrum mogelijkheden voor (definitieve) ontharing. Uiteraard kunnen gasten eveneens genieten van exclusieve behandelingen zoals een gezichtsbehandeling of een van de vele verschillende massages die aangeboden worden. Na een bezoekje aan Wellness Centre De Thermen gaat men als herboren huiswaarts.

Stats & tags


Rosmalen, Noord-Brabant, Nederland
Wellness

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling