Introductie

Een dag gamen en karten? Dat kan bij de overdekte game- en Kartcentrum de Uithof in Den Haag. Met supergave kombocht!

Ga naar de website van De Uithof Kartbaan

Historie en populariteit

Sinds oktober 1983 is De Uithof het grootste schaatscentrum van Europa. Op 17 december 1970 werd gestart met de bouw van het sportcomplex. Drie jaar later werd het ijspaleis geopend. In die tijd was er een ijshockeyhal en een schaatsbaan van 400 meter. In 1989 is de schaatsbaan overkapt, zodat onder alle weersomstandigheden geschaatst kan worden. Het wereldkampioenschap schaatsen voor de dames werd hier in 1979 gehouden. Het EK voor heren werd in 1983 gereden in de Uithof. In 2000 is het sportpark fors uitgebreid. Er kwam een sneeuwbaan, health club, klimwand en de kartbaan. In 2010 is de kartbaan geheel vernieuwd.

Locatie

Game- en Kartcentrum de Uithof ligt in Den Haag en is makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. De bushalte ligt op drie minuten lopen. Omgevingstip: het strand van Den Haag/Scheveningen ligt op steenworp afstand. Geniet van een duik in het water of een strandwandeling langs de prachtige kustlijn.

Programma / activiteiten

De spectaculaire kombocht bij Kartbaan de Uithof is uniek in Nederland. Geen enkele andere kartbaan in ons land heeft deze baan, waar je snelheid en g-krachten op deze manier ervaart. De baan is voor iedereen geschikt: beginners, gevorderden en zelfs wedstrijdracers. Er worden clinics gegevens en kinderlessen. Je kunt vrij karten of –voor de snelheidsduivels- wedstrijden rijden. Naast de kartbaan, kun je hier ook lasergamen, een spelletje Bungee Soccer ( voetbal al bungelend aan een elastiek) spelen of een partijtje Airbot (ga elkaar te lijf in een dik opgeblazen pak). De Kartbaan is dagelijks geopend, behalve op maandag. Voor de games en de kartbaan betaalt u apart.

Stats & tags


Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling