Introductie

Eén van de grootste Indoor Entertainment Centra van Nederland is gelegen in Tilburg en draagt de naam De Voltage. Hier kunnen bezoekers deelnemen aan diverse activiteiten, die zich bevinden in de verschillende ruimtes met elk een eigen thema. Zo kan men een rondje karten, een potje lasergamen, shooter challenge, bungee soccer, paintball spelen of een wand beklimmen. Daarnaast beschikt De Voltage over diverse sfeervolle cafés en restaurants en biedt zij verschillende arrangementen, zowel op particulier als zakelijk gebied. De mogelijkheden bij dit Indoor Entertainment Centrum zijn eindeloos.

Ga naar de website van De Voltage

Historie en populariteit

De Voltage is gevestigd in één van de voormalige Philips fabrieken in Tilburg. Het Voltcomplex was een plek vol spanning, want hier werden begin 1900 de eerste gloeilampen geproduceerd. In 1995 is De Voltage geopend met in eerste instantie alleen een kartbaan en een bar. Nog geen twee jaar later volgende de indoor paintball ruimte en de lasergame zaal. In 1999 werd er flink uitgebreid en ontstond een heel dorp van 1500 m2. In de periode die daar opvolgde, werd er jaarlijks een activiteit aan toegevoegd en in 2006 werd de naam De Voltage ingevoerd.

Locatie

Sinds de opening is De Voltage tot aan de dag van vandaag uitgegroeid tot één van de grootste indoor entertainmentcentra van Nederland. De totale oppervlakte bedraagt maar liefst 9800 m2 en jaarlijks vermaken duizenden bezoekers zich in de verschillende ruimtes.

Programma / activiteiten

De Voltage is gelegen in Tilburg in de provincie Noord Brabant. Het entertainment gedeelte ligt aan de zuidkant van de stad en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima te bereiken.

Bezoekers kunnen zich opperbest vermaken bij De Voltage. Het aanbod activiteiten is oneindig. Alle ruimtes hebben een eigen sfeer en thema, geheel in stijl van de activiteit. Wat gaat het worden? Een potje bungee run of bungee soccer? Of toch liever een gokje wagen in het fun casino of de zangkunsten tonen tijdens een nummertje karaoke zingen. Uiteraard mag een rondje karten niet ontbreken, de activiteit waar het centrum mee is gestart destijds.

Ook voor feesten is De Voltage een uitstekende locatie. Een verjaardagsfeest voor jong en oud, een bedrijfsuitje, familiedag of bruiloft, bij De Voltage wordt het altijd een geslaagde feestdag of avond. Buffetten, steengrillen of een koffietafel, keuze genoeg. Tot slot worden er eveneens regelmatig workshops georganiseerd, zoals salsa dansen, wijn proeven, graffiti spuiten of cocktails maken. Erg leuk voor een vrijgezellenfeest.

Stats & tags


Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Entertainment, Recreatiecentra

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling