Introductie

De Witte Lelie is een Kook-Restaurant dat dankzij de 5-sterren categorie van de NKC, de Nederlandse Kookstudio Classificatie, behoort tot een selecte groep kookstudio’s in ons land. De studio ademt niet alleen kwaliteit en goede producten uit, maar ook gezelligheid en een huiselijke sfeer. Dit alles staat garant voor een gezellige middag of avond uit. Gasten kunnen deelnemen aan een kook workshop, lid worden van een kookgroep of gewoon gezellig met een gezelschap genieten van een heerlijk en besloten diner bij de Witte Lelie.

Ga naar de website van de Witte Lelie

Historie en populariteit

Restaurant de Witte Lelie openden in 1993 haar deuren. Al vanaf de beginperiode staat het restaurant in de regio goed bekend. Dit dankzij de constante kwaliteit, persoonlijke bediening, de open en pure keuken en de sfeervolle ambiance. In 2000 kwam de vraag van verschillende vaste gasten of er plek was voor een kookgroep en aan de hand daarvan werd maandelijks gestart met kooklessen. Omdat de belangstelling bleef groeien zijn zij zich volledig op kookworkshops gaan richten. Daarnaast blijft er nog wel de mogelijkheid van catering en het verzorgen van besloten diners. Er zijn inmiddels 18 vaste kookgroepen en ook vele gezelschappen, bedrijven en groepen komen jaarlijks langs bij de Witte Lelie voor een kookworkshop.

Locatie

De Witte Lelie is gelegen in het hartje van de stad Goes, in de provincie Zeeland. De kookstudio bevindt zich in een monumentaal pand tussen de Stadshaven en de Grote Markt en is daardoor goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer.

Programma / activiteiten

Bij de Witte Lelie kunnen groepen samen koken en aansluitend genieten van de verrassende gerechten die zijzelf hebben bereid. Zij leren tijdens een workshop koken de fijne kneepjes van het vak en kunnen kiezen uit verschillende thema menu’s zoals Italiaans, Amuse, de Franse Keuken, het maken van Sushi of het bereiden van schaal- en schelpdieren.

Bezoekers kunnen tevens lid worden van een kookgroep. Wie lid wordt, leert op restaurantniveau koken en krijgt van de chef uitleg over diverse snijtechnieken, producten en nieuwe of klassieke bereidingstechnieken. Het restaurant is te gebruiken voor trainingen en vergaderingen, maar ook voor familiediners, bruiloften en jubilea. Gasten van de Witte Lelie kunnen dan onder meer kiezen voor een besloten diner, een high tea of een walking diner.

Stats & tags


Goes, Zeeland, Nederland
Entertainment, Kookstudio's

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling