Introductie

De Zandzee is een sportcentrum waar jong en oud zich prima kan vermaken. Het multifunctionele zwembad beschikt over een 25 meter recreatiebad, een wedstrijdbad en een activiteitenbad met duikplanken. Dit laatste bad is tot 5 meter diep. Daarnaast is er 60 meter lange glijbaan die deels verduisterd is, een wildwaterkreek, een whirlpool en een leuk peuterbad dat helemaal de stijl van Nijntje heeft gekregen. Wie geen zin heeft om thuis te koken na een dag vol waterpret, kan terecht in de uitgebreide horeca. Bovendien kunnen bezoekers hier eveneens gebruik maken van draadloos internet. De Sporthal en het Therapiebad van de Zandzee maken het plaatje compleet.

Ga naar de website van De Zandzee

Historie en populariteit

Het gevarieerde sportcentrum De Zandzee mag sinds de opening jaarlijks al vele bezoekers welkom heten. Zowel de lokale bevolking als mensen uit andere delen van het land die hier in de buurt verblijven, weten dit uitje absoluut te waarderen. Het zwembad is een ware trekpleister voor scholen, ouderen, verenigingen, dagjesmensen en gezinnen.

Locatie

De Zandzee is prachtig gelegen in het Gooi, tegen de hei aan en aan de rand van Bussum in de provincie Noord-Holland. Het sportcomplex is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer goed bereikbaar. Het complex beschikt over maar liefst 450 parkeerplaatsen.

Programma / activiteiten

Sportcentrum en zwembad De Zandzee is uitgerust met een activiteitenbad, wedstrijdbad, therapiebad, een schuin aflopend recreatiebad en een peuterbad in Nijntje stijl. Daarnaast kunnen bezoekers glijden van de 60 meter lange, deels verduisterde glijbaan, een sprong wagen van de 1 of 3 meter hoge duikplank, bubbelen in een whirlpool of de krachten van de wildwaterkreek trotseren.

Behalve recreatief zwemmen, biedt het zwembad tevens een compleet lesprogramma met onder meer zwemlessen, zwemvaardigheid, seniorfit, aquasporten en zwangerschapszwemmen. Ook kunnen kinderen hier hun verjaardag vieren, is er geregeld een avond aquadisco en kan men rustig banen zwemmen. Lekker sporten kan in de sporthal en bovendien kan de hal ook worden gehuurd voor evenementen, beurzen of feesten. De gezellige horeca biedt niet alleen prachtig uitzicht over het zwembad De Zandzee, maar biedt eveneens alles voor de inwendige mens.

Stats & tags


Bussum, Noord-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling