Introductie

Delicio is een Toscaanse kookstudio en cateraar. Hier kunnen gasten genieten van een heerlijke mediterrane beleving. De pure gerechten inclusief de lekkere wijnen maken deze ervaring compleet. Bij deze kookstudio kan men terecht voor een kookworkshop, een kookcursus en kooklessen. Leuk en gezellig met elkaar koken, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje, met familie, vrienden, als teambuilding en training. Het draait hier voornamelijk om gerechten uit de Toscane, maar ook diverse andere culinaire thema’s en seizoensproducten komen aan bod. Culinair Centrum Delicio is met recht een zeer smaakvol uitstapje.

Ga naar de website van Delicio Kookstudio

Historie en populariteit

Delicio is sinds 1997 al actief als bedrijfscatering, partycatering en als Toscaanse kookstudio. De inspiratie van de gerechten is afkomstig uit de Zuid-Europese keuken. Maar ook Spaanse, Franse, Italiaanse, Oosterse en Hollandse gerechten worden hier met veel passie en liefde gecreëerd. Al sinds de start van de kookstudio weten vele culinaire levensgenieters Delicio te vinden.

Locatie

Delicio is centraal gelegen in Nederland. In Nunspeet, in provincie Gelderland op circa 20 minuten afstand van Zwolle en Amersfoort bevindt de kookstudio zich. Met eigen vervoer prima te bereiken en parkeren is gratis. Delicio is eveneens eenvoudig bereikbaar via het NS Station.

Programma / activiteiten

Delicio kookstudio en catering biedt naast catering op maat voor bijvoorbeeld bedrijven, bruiloften of andere bijeenkomsten en partijen, eveneens kooklessen en workshops. Er zijn diverse programma’s samengesteld waar gasten uit kunnen kiezen. Zo kan men koken met een groep zowel zakelijk als privé. Uitermate geschikt voor onder meer vrijgezellenfeestjes of teambuilding. Er kan gekozen worden voor een compleet diner, maar gasten kunnen ook kiezen voor onder meer een lunch programma of inkopen doen bij de boer. De workshop teamkoken bestaat uit training en coaching rondom het fornuis, dit om keukenstress te voorkomen.

In de lunchroom kunnen bezoekers van maandag tot en met vrijdag genieten van een lekkere lunch en het bijbehorende proeflokaal is een perfecte locatie voor een high tea, een proeverij, een presentatie of een brunch. Wie op zoek is naar een culinair uitstapje, schakelt Delicio in!

Stats & tags


Nunspeet, Gelderland, Nederland
Entertainment, Kookstudio's

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling