Introductie

Leren skiën of snowboarden op de Veluwe? Dat kan bij Delphindoorski in Ermelo! Net als de klimwand bedwingen en sleeën.

Ga naar de website van Delphindoorski

Historie en populariteit

Delphindoorski startte in september 2008 met het geven van ski- en snowboardles. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd. De wintersportvakantie met kinderen, ouders en docenten is een groot succes.

Locatie

Delphindoorski ligt in Ermelo, ten zuiden van Harderwijk. Met de auto is het skicentrum uitstekend bereikbaar. Komt u met het openbaar vervoer, dan moet u rekening houden met een wandeling van twintig minuten vanaf station Ermelo. U kunt ook gebruik maken van de regiotaxi, welke u van tevoren dient te reserveren. Het wintersportpark is een prima uitvalsbasis voor een fiets- of wandeltocht door de prachtige Veluwse bossen.

Programma / activiteiten

Bij Delphindoorski leert u skiën of snowboarden van deskundige instructeurs. U krijgt les op een rollende band met een oppervlakte van vijf bij negen meter. Het voordeel van deze lesmanier, is dat u geen gebruik hoeft te maken van liften. De lestijd wordt hierdoor optimaal benut. U kunt met maximaal drie cursisten tegelijk de baan op. Tijdens de les staat u tegenover een spiegelwand, zodat u goed ziet wat u doet en welke consequenties uw bewegingen hebben. Niet alleen beginners kunnen hier terecht. Ook als u aan uw conditie wilt werken of wanneer u als gevorderde uw techniek wilt verbeteren. Tevens is er een vaste helling, waar kinderen in het weekend en op woensdag middag kunnen sleeën. Voor de waaghalzen is er een klimwand van 6,5 meter hoog. In totaal zijn er 16 verschillende klimroutes te ontdekken. Voor het klimgedeelte moet u apart betalen.
Delphindoorski is elke dag geopend. U kunt hier ook terecht voor kinder-, familie-, of bedrijfsfeesten. Er zijn talloze combinaties mogelijk, zoals skiën, klimmen, steppen, schilderen of wandelen. Hierbij kunt u kiezen uit allerlei buffetten.

Stats & tags


Ermelo, Gelderland, Nederland
Skihallen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling