Introductie

Familiepark Drievliet is een attractiepark in Den Haag. U vindt er allerlei activiteiten van achtbaan tot wildwaterbaan, van filmkoepeltheater tot carrousel, van schommelschip tot de Spaceloop en de Lunatic, en alles wat daartussen zit. Er zijn zowel rustige attracties als het echte ruige werk! Kortom: het pretpark biedt een dag vermaak voor het hele gezin. Bij restaurants het Paviljoen of Mei kunt u na een dagje actief bezig te zijn terecht voor een hapje en een drankje.

Ga naar de website van Drievliet

Historie en populariteit

Oorspronkelijk was Drievliet een buitenplaats. In 1938 opende de eigenaar een theetuin op deze plaats. In 1940 werd het landgoed gekocht door de Maatschappij Drievliet die van het landhuis een restaurant maakte, en in 1951 werd voor het eerst een speeltuin geopend. Deze speeltuin ontwikkelde zich in de loop der jaren tot het attractiepark wat het nu is. Het park heeft op dit moment 4 achtbanen waarvan de nieuwste de Formule X is die tot wel 70 kilometer per uur gaat. Voor de echte thrillseekers!

Locatie

Famieliepark Drievliet ligt in de elegante stad Den Haag. Via de autosnelwegen is het familiepark eenvoudig te bereiken. U neemt op de snelweg de afslag Rijswijk, afslag Drievliet/Ypenburg en volgt dan de borden Drievliet. Met het OV kan men vanaf NS-Station Den Haag tramlijn 15 nemen. Den Haag is een stijlvolle stad om te bezoeken voor of na uw pretparkervaringen. Een stad met prachtige kunst, musea en het strand van Scheveningen.

Programma / activiteiten

Tijdens de zomervakantie zijn er dagelijks spetterende muzikale optredens voor kinderen. Kijkt u voor het programma en voor de actuele openingstijden op de website.

Stats & tags


Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Entertainment, Pretparken

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling