Introductie

Attractiepark Drouwenerzand is gericht op gezinnen met jonge kinderen.In de entreeprijs zijn naast alle attracties ook de volgende voedingswaren inbegrepen: frites, kroket, frikadel, hamburger, verse dagsoep, koffie, thee, ranja en softijs.

Ga naar de website van Drouwenerzand Attractiepark

Historie en populariteit

De attracties staan vast op het park. Om u een aantal ideeën te geven, noemen we hier wat namen: Break Dance, Happy Sailor, Wild West Swing, Bootjes en een trein, de Jungle, de Sky Glider Fantasia Botsauto’s en het Caroussel. Naast al deze trekpleisters voor kinderen van 3 tot 14 jaar, kunnen volwassenen ook een kijkje nemen in het Telefoonmuseum Godlinze, dat sinds enkele jaren een onderdeel is van Drouwenerzand Attractiepark. In dit museum kunt u de historie van de telefonie bezichtigen. Er is een collectie telefoontoestellen en een klein postkantoor met een centraalpost.

Locatie

Drouwenerzand ligt in Drouwen, Drenthe. Het pretpark ligt in het gelijknamige natuurgebied Drouwenerzand.

Programma / activiteiten

Behalve een attractiepark kunt u ook overnachten met uw gezin in het bungalowpark Drouwenerzand. Er staan 183 vakantiehuizen, variërend in grootte, luxe en kwaliteit van 2- tot 7 persoons. De huurprijs is inclusief entree en all-in (eten) voor het attractiepark. Meer informatie en de openingstijden van het park vind u op de website.

Stats & tags


Drouwen, Drenthe, Nederland
Entertainment, Pretparken

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling