Introductie

Indoorsurfen, wildwatervaren en bodyboarden. Allemaal spectaculaire activiteiten die de adrenaline door je lijf laten gieren. En die sinds een paar jaar ook binnen beoefend kunnen worden. In Zoetermeer welteverstaan. Hier staat Dutch Water Dreams, een voor Nederland uniek indoor wildwatercomplex, dat reizen naar de Belgische Ardennen voor wildwatervaren of reizen naar Zuid-Frankrijk voor golfsurfen niet langer noodzakelijk maakt.

Ga naar de website van Dutch Water Dreams

Historie en populariteit

In het najaar van 2005 is na een planning en voorbereiding van jaren de bouw van Dutch Water Dreams van start gegaan. In oktober 2006 vond de opening plaats. Dat die spectaculair was behoeft geen nadere uitleg. Inmiddels weten jaarlijks bijna 150.000 watersportliefhebbers de weg te vinden naar het wassende water van Zoetermeer.

Locatie

Zoetermeer ontpopt zich steeds meer tot ‘extreme sports’ hoofdstad van Nederland. Want niet alleen bij Dutch Water Dreams kun je terecht voor sporten die je niet zo een twee drie rondom huis kunt beoefenen. Aan de andere kant van Zoetermeer ligt namelijk ook nog SnowWorld. Hier kunnen liefhebbers van de wintersport het hele jaar door terecht om te skiën of te snowboarden.

Programma / activiteiten

Uiteraard heeft Dutch Water Dreams diverse arrangementen samengesteld om zijn gasten op die manier nog meer tegemoet te komen in hun hang naar avontuur. Of je nu met je bedrijf gaat, met je klasgenoten, met je vriendjes of vriendinnetjes, met je familie of met je sportvereniging, er is altijd wel een passend arrangement te vinden. In alle arrangementen worden avontuur en cuisine met elkaar verenigd. Dus eerst raften, hydrospeeden, tuben, hotdoggen, bodyboarden of flowboarden en dan barbecueën of mixed grillen met een fris biertje of een lekker glaasje wijn. Overigens worden er naast alle sportieve activiteiten waar je zelf aan kunt deelnemen ook met enige regelmaat grote en spectaculaire evenementen georganiseerd. Zo vinden er regelmatig topwedstrijden plaats op de unieke wildwaterlocatie van Olympisch niveau. Dus zelfs als je niet zo’n waterrat bent, dan nog is een bezoekje aan Dutch Water Dreams meer dan de moeite waard.

Stats & tags


Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland
Sport, Watersport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling