Introductie

Bij Ego Indoor Ski kun je terecht voor skilessen, snowboardlessen, sleeën en klimmen. Ook het adres voor tweedehands ski’s en onderhoud van uw wintersportmateriaal.

Ga naar de website van EGO indoor Ski

Historie en populariteit

Door voordat u op wintersport gaat les te nemen, is de kans op blessures zo’n 75% lager.

Locatie

Dit indoor sportcentrum ligt op drie minuten loopafstand van station Bergen op Zoom. Ook met de auto is het prima bereikbaar.

Programma / activiteiten

EGO Indoor Ski verzorgt lessen voor alle niveaus en leeftijden. Tijdens de lessen staat u op een rollende mat, waardoor u geen gebruik hoeft te maken van liften. Hierdoor wordt de lestijd optimaal benut. Tegenover de ‘pistes’ is een spiegelwand, waardoor u goed ziet wat u doet, of u de juiste houding heeft en wat de consequentie van uw beweging is. Tijdens de les staat u met maximaal twee cursisten op de mat; de les is dus intensief. De snelheid en hellingshoek van de ‘piste’ wordt aangepast aan uw niveau. Naast de lessen kunt u bij EGO Indoor Ski ook terecht voor kinderfeestjes, reizen, klimmen, het onderhoud van uw wintersportmateriaal en is er een groot assortiment tweedehands ski’s. Het huren van ski’s en snowboard is mogelijk, ook voor gebruik elders. In het klimgedeelte is een grote klimwand waar verschillende routes zijn uitgezet. De klimwand is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Er zijn diverse moeilijkheidsgraden in de routes, dus er is voor ieder wat wils. Het skicentrum organiseert dagtochten en wintersportreizen, zowel weekendjes weg als langere skivakanties. Op het gebied van feestjes en arrangementen is er van alles mogelijk: sleeën, skilessen, buffetten of de gezellige bar afhuren. EGO Indoor Ski is het hele jaar door geopend.

Stats & tags


Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nederland
Skihallen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling