Introductie

Camping met kampeerplaatsen, bungalows en comforthomes. Campinggasten maken gratis gebruik van tal van faciliteiten, zoals het strandbad, het openluchtbad met glijbanen en kinderentertainment. Verder zijn er onder andere liveshows, visvijvers en een restaurant.

Ga naar de website van Elfenmeer

Historie en populariteit

Het Elfenmeer is onderdeel van de Oostappen Groep Vakantieparken. Deze groep werd opgericht in 1986 en viert in 2011 haar 25-jarig bestaan. Anno 2011 zijn er 10 campings aangesloten bij Oostappen. De drijvende kracht achter het succes is het grote aanbod van gratis attracties en activiteiten.

Locatie

Ten oosten van Roermond in het groene Limburgse landchap ligt het Elfenmeer. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het park goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 10 minuten loopafstand.

Programma / activiteiten

Recreatiepark Het Elfenmeer is leuk voor jong en oud. Op de camping is aan iedereen gedacht, zodat het hele gezin aan z’n trekken komt. Er zijn waterfietsen, visvijvers, een peuterbad, een waterplatform waar je heerlijk kunt spelen, buitenzwembaden met waterglijbanen en een strandbad met zandstrand waar de kids zich uren vermaken met taartjes bakken en zwemmen. Over het park verspreid zijn diverse speeltuinen, waar je kunt glijden, klimmen en klauteren. Ook kunnen de kids kegelen en skelteren. Het park verkennen doe je met het rode Oostappentreintje, die regelmatig dienst heeft op het Elfenmeer. Regent het? Geen man overboord. Je maakt gratis gebruik van het subtropisch zwembad op vakantiepark De Berckt. Dit park bevindt zich op 40 km afstand. Voor kinderen is ook altijd wat te doen bij de entertainmenthoek: knutselen, spelletjes doen, tekenen of andere leuke activiteiten. Ze worden begeleid door een animatieteam, zodat je als ouders er samen op uit kunt trekken voor een wandeling of fietstocht. Verder kun je bij recreatiepark het Elfenmeer midgetgolfen, tennissen, volleyballen en nog veel meer. Er is een snackbar en uitgebreid eten kan in het restaurant. Voor de boodschappen hoef je het terrein niet af: Het Elfenmeer beschikt over een eigen supermarkt. Elke campingplaats beschikt over eigen water, elektriciteit en rioolaansluiting. Het sanitair wordt regelmatig schoongemaakt en warm water en douches gebruik je gratis. Het Elfenmeer is open van medio april tot en met oktober.

Stats & tags


Herkenbosch, Limburg, Nederland
Dieren & Natuur, Recreatiegebieden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling