Entertainment spelshow Puur Toeval,

Klinkt het meest bijzondere bedrijfsfeest, een hilarische groepsactiviteit of een lachwekkend teamuitje jou niet vies in de oren. Dan is de spelshow puur toeval voor jou zeker geschikt. Vergeet de jaarlijks oersaaie bingo of een ik hou van Holland show die je al wekelijks op tv ziet. Puur Toeval is bijzonder, speciaal en uniek! Een positief gestoorde presentator neemt jullie mee in een spelshow vol vreemde en hilarische rondes.

Vreemde en hilarische rondes? Ja,? sta niet raar te kijken als er ineens extra ballen in iemands broek zitten of als iemand wordt gefotografeerd met een broek op zijn hoofd. Of dat de presentator ineens met witte sokken in sandalen het podium op komt. Van een uitbeeld ronde tot een tegeltjesronde waar je eigen creativiteit op de proef wordt gesteld, je leest het al deze show is met niets te vergelijken. Wie weet in deze hilariteit de show te stelen? Mee maken is beleven!

Zorgen jullie voor een locatie,dan zorgen wij voor een knallend festijn.

Tot bij de show!

LEEF 7

https://www.leef7.nl/uitjes-activiteiten/spelshow-puur-toeval/

Stats & tags


Asten, Noord-Brabant, Nederland
activiteiten, Activiteiten Limburg, Activiteiten Noord-Brabant, bedrijfsfeest, familiedag, groepsactiviteit, Personeelsfeest, Spelshow, teambuilding, teamuitje, Uitjes, vriendenweekend, vriendinnendag, vrijgezellenfeest, Wat te doen in

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling