Een uitje ervaren in Virtual Reality? Kom naar The VR Room Amsterdam!

Op zoek naar een leuk uitje in Nederland? Ervaar het bij The VR Room en maak kennis met Virtual Reality. Stap in de wondere wereld van VR en ontdek magische dingen. Door deze nieuwe technologie is er van alles mogelijk: ga diepzeeduiken, snowboarden, ontsnappen uit een grot of racen zoals Max. Er zijn verschillende Experiences die voor iedere leeftijd toegankelijk zijn!

Wanneer je een VR-headset opzet, waan je je in een andere wereld. Virtual Reality is een levensechte ervaring waarbij je door onze enthousiaste VR experts begeleid wordt door de virtuele wereld. Vrienden kunnen met beeldschermen die in de kamers zijn opgehangen meegenieten van jouw reis.

 

Aanbod VR Rooms
The VR Room heeft een breed aanbod aan VR Rooms. In elke VR Room staan comfortabele banken, hapjes en drankjes, beeldschermen en zijn de VR-headsets aanwezig waarmee je kunt genieten van jullie uitje. Met meer dan 50 Experiences is er genoeg keuze voor iedereen.

Als enige in de Benelux bieden wij het prijswinnende VR Lasergamen aan! Je bevindt je meters boven een torenhoge afgrond waarbij het doel is om de torens of vlag van het andere team te veroveren. Klinkt makkelijk toch? Nou nee, terwijl je dit doet zal je moeten bukken, schuilen en richten achter je torens want iedereen is in het bezit van een wapen!

Voor de echte puzzelaars bieden we nu ook VR Escape Rooms aan. In een Escape Room is het de bedoeling zo snel mogelijk te ontsnappen uit een plek. Waan jezelf in de wereld van Assassin’s Creed en kom oog in oog te staan met de mythologische Medusa.

Wist je dat… Je ook kinderfeestjes bij ons kunt vieren? Kom langs voor jouw VRjaardag en beleef VR, geniet van een zakje chips en limonade en ga weer naar huis met een supervet officieel VR diploma. De jarige krijgt zelfs nóg een VRrassing! Klik hier voor meer informatie

 

Bedrijfsuitje? Zoek niet verder!
Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje of teambuilding? Dan ben je bij The VR Room op het juiste adres. Ga samen met je collega’s de strijd aan tegen elkaar of test jullie samenwerking en communicatie skills door samen een bom te ontmantelen. Een ding is zeker met Virtual Reality maak je van jouw bedrijfsuitje een succes!

 

VR op locatie
Jullie zijn van harte welkom in een van onze vestigingen in Utrecht of Amsterdam. Liever Virtual Reality op een eigen locatie? Geen probleem. Onze VR-experts pakken alles in en leveren een te gekke VR ervaring op een locatie naar keuze. VR op locatie kan al vanaf 6 personen.

 

Kijk voor alle informatie en om het leukste uitje te boeken op www.thevrroom.nl

Tot snel!

Stats & tags


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
amsterdam, bedrijfsuitje, Entertainment, escape room, familie, indoor, kinderfeestjes, Lasergamen, op locatie, The VR Room, uitje, Virtual Reality, VR

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling