Introductie

Euro Kartracing in Groningen is de plaats voor race plezier. Hier kunnen jong en oud zich uitleven op de meest spectaculaire kartbaan van Europa. Bezoekers kunnen bij Euro Kartracing terecht voor kart en bowling plezier, twee uitjes in een. De sfeervolle ambiance met de 3D decors, de unieke inrichting en de prachtige lichtshows, zorgen ervoor dat bezoekers zich wanen op echt circuit. Euro Kartracing beschikt over het circuit Spa Francorchamps en het race circuit geïnspireerd op Monaco. Kom en beleef de snelheid van het racen. De unieke licht- en geluidseffecten geven het gevoel een ware race te rijden.

Ga naar de website van Euro Kartracing & Bowling

Locatie

Euro Kartracing is gelegen in Groningen in recreatiepark Kardinge en gemakkelijk bereikbaar. Vanwege de centrale ligging in de stad aan de Ringweg Oost is het kartcentrum zowel per auto als per openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Het centrum beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is het gehele jaar geopend.

Programma / activiteiten

Wat heeft Euro Kartracing de bezoeker allemaal te bieden? Bezoekers kunnen hier racen, zoals zij nog nooit geracet hebben. De meest spectaculaire kartbaan met de circuits Monaco en Spa Francorchamps liggen er uitnodigend bij. De uitdagende bochten, de fly-over en topsnelheden bereiken, is waar het hier om gaat. Men voelt the heat van indoor speed! Iedereen vanaf 14 jaar, die op zoek is naar actie kan terecht bij Euro Kartracing, zowel individueel als met een groep. Voor kinderen zijn er aangepaste karts. Zij rijden met een begrenzing en in aparte rondes. Bovendien zijn er speciale karts voor lichamelijk gehandicapten met bediening van de rem en het gaspedaal op het stuur.

Daarnaast zijn de mogelijkheden van arrangementen bij Euro Kartracing eindeloos. Zo kan men bijvoorbeeld een kartarrangement afsluiten met een heerlijk Zuid Europees buffet of met een overheerlijke barbecue, maar men kan ook kiezen voor een combinatie van bowlen, karten en dineren of alleen gaan voor een steengrill arrangement. Euro Kartracing is daarom uitermate geschikt voor familiedagen, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes, teambuilding, kinderfeestjes, vergaderingen of bedrijfsuitjes.

Stats & tags


Groningen, Groningen, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling