Gesloten, niet meer te bezoeken

Introductie

Fakibolo Kinderspeelparadijs is een overdekte speeltuin waar kinderen tot ongeveer 12 jaar zich heerlijk kunnen vermaken op de moderne en veilige speeltoestellen. De kleurrijke speeltoestellen zijn zeer aantrekkelijk voor ieder kind. Springen, klauteren en spelen, het kan hier allemaal. De diverse glijbanen, schommels, de stormbaan, het springkussen, de zandbak en de tuinhuisjes zorgen voor urenlang speelplezier. Terwijl de ouders en begeleiders genieten van een drankje op het terras, met uitzicht op de speelruimte, kunnen de kinderen zich uitleven op de vele speeltoestellen van Fakibolo Kinderspeelparadijs, die zich bevinden tussen de bekende stripfiguren uit de sprookjeswereld.

Ga naar de website van Fakibolo Kinderspeelpaleis

Historie en populariteit

Fakibolo Kinderspeelparadijs is met recht een begrip in Moergestel, maar ook ver daarbuiten. Vele bezoekertjes komen dan ook maar wat graag naar deze mega indoor kinderspeeltuin. Het speelparadijs is een echte aanrader voor scholen en partijtjes, maar jaarlijks weten ook veel families dit overdekte kinderparadijs te vinden.

Locatie

Fakibolo Kinderspeelparadijs is gelegen in de plaats Moergestel, in de provincie Noord Brabant. Het speelparadijs is prima met de eigen auto vanuit alle delen van het land te bereiken. In de zomermaanden is de overdekte speeltuin dagelijks geopend. Buiten de schoolvakanties gelden afwijkende openingstijden.

Programma / activiteiten

Fakibolo Kinderspeelparadijs is een perfect uitje voor een heerlijk dagje uit met de kinderen, helemaal wanneer het buiten regenachtig is. Kinderen kunnen hier actief spelen, ravotten, klauteren en klimmen op de vele kleurrijke speeltoestelen, die geschikt zijn voor kinderen tot en met 12 jaar. Er zijn aparte speelhoekjes voor de allerkleinsten, een mega groot springkussen, schommels en voor de wat grotere waaghalzen is er een echte stormbaan.

Het gezellige terras biedt vertier voor de begeleiders en ouders. Zij kunnen vanaf hier hun kroost goed in de gaten houden, terwijl zij genieten van een hapje en een drankje.

Ook voor schoolreisjes is dit overdekte speelparadijs een prima locatie en zelfs het vieren van een kinderverjaardag scoort hier bijzonder goed. De speeltuin heeft vele arrangementen samengesteld waar uit gekozen kan worden.

Stats & tags


Moergestel, Noord-Brabant, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling