Introductie

In Famliepark Aquabest (DippieDoe) in Best kunnen kinderen en hun ouders zich de hele dag vermaken in de zweefmolen, op de glijbaan, bij de midgetgolfbaan, op het klimrek en nog vele andere attracties. Het park bevat zowel binnen als buitenattracties. Het terrein ligt aan het water dus je kunt ook naar het strand. Kinderen mogen daar alleen heen onder begeleiding van hun ouders.

Ga naar de website van Familiepark Aquabest

Historie en populariteit

Het park bedient de markt tussen de kleinschalige lokale speelhallen en de Efteling in. Met de zeer gevarieerde verzameling attracties is familiepark Aquabest geschikt voor alle leeftijden.

Locatie

Het park is gelegen in Best, in de provincie Noord-Brabant.

Programma / activiteiten

Het park bevat de meest uiteenlopen attracties, van een midgetgolfbaan tot een achtbaan en van een reuzenrad tot grote glijbanen. Populaire attracties zijn de achtbaan en de Dropzone. In de Dropzone worden de stoeltjes omhoog gehesen aan een paal van 20 meter. Vervolgens vallen de stoeltjes steeds een stuk naar beneden.

Maar ook voor de hele kleine kinderen is er voldoende te doen, bijvoorbeeld in de draaimolen of de speeltoestellen binnen.

Familiepark Aquabest is alleen geopend op woensdag, vrijdag en in het weekend.

Stats & tags


Best, Noord-Brabant, Nederland
Entertainment, Pretparken

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling