Introductie

Festijn Kookstudio biedt smaakvolle kooklessen en lekkere kookworkshops. Culinaire liefhebbers kunnen hier kennis maken met heerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Behalve zelf koken is Festijn Kookstudio ook een uitermate geschikte locatie voor een gezellig samenzijn. Genieten van een diner of een lopend buffet, zowel op de eigen huiselijke locatie als op de Amsterdamse grachten. Een combinatie van varen met hapjes en aansluitend een diner behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Ga naar de website van Festijn Kookstudio

Historie en populariteit

Festijn is een prima plek voor presentaties, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Daarnaast kan men Festijn Kookstudio tevens inhuren voor bijvoorbeeld een buffet in de tuin of een lunch op kantoor. Zij verzorgen voor iedere gelegenheid een catering op maat.

Locatie

In 1989 is de persoon achter Festijn Kookstudio met cateren begonnen. Allereerst voor de televisie bij programma’s van de VPRO en vanaf 1996 ook voor de VARA. Naast de catering voor film en tv programma’s, werd er ook steeds meer aan party catering gedaan. Dit varieerden van kleine diners en borrelhapjes bij bedrijven en mensen thuis tot aan grote bruiloften en bedrijfsfeesten. Omdat het thuis te klein werd, is Festijn in 1991 tot 2x toe verhuisd. Op de laatste locatie bevindt men zich nog steeds. Festijn Kookstudio en Catering wordt jaarlijks door velen bezocht en/of ingeschakeld.

Programma / activiteiten

Festijn Kookstudio is gelegen in onze hoofdstad Amsterdam, in de provincie Noord-Holland. De locatie is prima met eigen vervoer, evenals met het openbaar vervoer bereikbaar vanuit alle delen van het land.

Op de eigen locatie van Festijn Kookstudio kunnen gasten gezellig met elkaar dineren in een huiselijke sfeer. Festijn verzorgt daarnaast ook op locatie voor elk evenement of gelegenheid catering op maat. Daarnaast organiseren zij voor groepen vanaf acht personen verschillende kooklessen. Onder begeleiding wordt er een menu voorbereid, klaar gemaakt en later aan tafel besproken. Gasten kunnen kiezen uit diverse menu’s zoals Spaanse Tapas, Italiaans, Indiaas of een klassiek diner. Zowel de ervaren als de onervaren koks kunnen hier terecht en er wordt gewerkt met veel gezonde, verse kruiden en zoveel als kan biologische ingrediënten. Festijn Kookstudio is zodoende een prima idee voor een culinair dagje uit.

Stats & tags


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Entertainment, Kookstudio's

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling