Introductie

Flippies Pretpaleis is een waar speelparadijs voor ieder kind. In het binnengedeelte kunnen kinderen tot en met 12 jaar zich helemaal uitleven. Tikkertje doen, rondrennen, verstoppertje spelen, duiken en zwemmen in de diverse ballenbaden en klauteren in de klimtoren, alles mag en alles kan. Daarnaast zijn er nog twee buitenspeeltuinen met zandbakken, wipkippen, schommels en een echte airtrampoline.

Ga naar de website van Flippies Pretpaleis

Historie en populariteit

Maar, dat is nog niet alles, want als het weer het toelaat kunnen kinderen eveneens genieten in Flippies Plonstuin, een buitenzwembad, bestaande uit vier verschillende zwembaden. Grappige waterattracties, glijbanen en een waterspeeltuin zorgen voor eindeloos water speelplezier. Flippies Pretpaleis is het leukste uitje voor kids tot en met 12 jaar.

Locatie

Flippies Pretpaleis bestaat alweer aardig wat jaren en is samen met de Plonstuin onderdeel van Vakantiepark ’t Hout. Het speelparadijs is toegankelijk voor gasten van het vakantiecentrum, maar ook recreanten en dagtoeristen zijn van harte welkom. Daarnaast mag de grote speeltuin jaarlijks eveneens bezoekers van onder meer schoolreisjes, kinderfeestjes, buurt- en familiefeesten verwelkomen. Het park is populair bij een zeer grote (terugkerende) groep.

Programma / activiteiten

Flippies Pretpaleis ligt in het dorp Bakkeveen, gemeente Opsterland, provincie Friesland. Het speelparadijs is met eigen vervoer goed te bereiken en is gelegen op korte afstand van de stad Drachten.

Naast spelen, klauteren, rennen, spetteren in de zwembaden, schommelen en springen, worden er voornamelijk in schoolvakantie diverse activiteiten georganiseerd in Flippies Pretpaleis, zoals knutselen, kinderdisco, theatervoorstellingen met eigen liedjes en schminken.

Flippies Pretpaleis beschikt tevens over een croissanterie, een binnenterras en een snackbar voor een hapje en drankje. Ouders en verzorgers kunnen eveneens vanaf het binnenterras, dat uitkijkt over de speeltuin, een oogje in het zeil houden.

Het indoor speelparadijs is een uitermate geschikt uitje voor familiedagen, Sinterklaasfeesten en kinderfeestjes. Kinderen kunnen zich hier urenlang vermaken met de vele speeltoestellen en zullen zeker de dag van hun leven beleven in Flippies Pretpaleis.

Stats & tags


Bakkeveen, Friesland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling