Gesloten, niet meer te bezoeken

Introductie

Een hele dag spelen, rennen, vliegen, klimmen, glijden en…Bijkomen op het gezellige terras. Fun Palace is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar.

Ga naar de website van Fun Palace

Historie en populariteit

Bij het indoor speelparadijs wordt niet stilgestaan: regelmatig komen er verrassende nieuwe attracties bij. Bij Fun Palace kun je meedoen aan de spannende race tegen de klok met het stoplichtspel. Het park is hier als eerste in Nederland mee gestart. Nieuw is ook het gratis gebruik van internet.

Locatie

Fun Palace ligt in het Zeeuwse Numansdorp. Het speelpark is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is een ruime parkeergelegenheid waar u gratis parkeert. Op nog geen half uurtje rijden ligt natuurgebied De Biesbosch. Als u dan toch in de buurt bent, is een bezoek aan dit bijzondere reservaat zeer de moeite waard.

Programma / activiteiten

Het thema bij Fun Palace is de zee. Je vindt dit terug in de vrolijke muurschilderingen en de vele speeltoestellen. Je kunt een houten boot beklimmen, je uitleven op het aquariumspringkussen of uitrusten op het visjesterras. Er is een enorme apenkooi, waar je onderweg vele uitdagingen tegenkomt. Ook is er een grote ballenbak met glijbaan, kun je binnen voetballen met je vriendjes. Of daag papa of mama eens uit op de dansplaat; een leuk bewegingsspel waarmee je danspasjes zo onder de knie hebt. Tijdens schoolvakanties zijn er ’s middags poppenkastvoorstellingen. Dat is ouderwets genieten! Ouders en begeleiders mogen gratis naar binnen. U betaalt alleen voor de kinderen. Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan, maar dat is geen probleem: bij Het Smulpunt is van alles te krijgen. Warme en koude dranken, gebak en nog veel meer lekkers. Voor kinderfeestjes bestaan diverse arrangementen, waarbij de jarige eens helemaal in het zonnetje gezet wordt.

Stats & tags


Numansdorp, Zuid-Holland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling