Introductie

Gasterij de Bult is een prachtig overdekt kinderspeelparadijs in het plaatsje Drempt, gelegen in de Achterhoek. Hier kunnen kinderen tot 12 jaar zich heerlijk uitleven op diverse speeltoestellen. Kinderen kunnen lekker klauteren, springen en glijden, er is zelfs een rodelbaan. Ouders kunnen ondertussen genieten van een hapje en een drankje. Ook met de allerkleinsten is rekening gehouden. Kinderen tot en met 4 jaar kunnen lekker spelen in een aparte speelhoek, die voorzien is van een zachte vloer. Ook hier kan volop geklauterd en geklommen worden en kunnen de kleintjes lekker spelen met zachte speeltjes. Bij Gasterij de Bult voldoen de speeltoestellen aan de hoogste veiligheidseisen, dus de kinderen kunnen veilig spelen.

Ga naar de website van Gasterij de Bult

Historie en populariteit

Gasterij de Bult is al weer heel wat jaren een groot begrip in Drempt en omgeving. Maar, niet alleen in de Gelderse Achterhoek, ook ver daarbuiten weten mensen dit complex te vinden. Het overdekte speelparadijs trekt dan ook jaarlijks vele bezoekers van jong tot oud en is populair bij zowel groepen en families als bij dagjesmensen, toeristen en kinderen die hier hun verjaardag willen vieren. De indoor speeltuin dankt zijn populariteit mede doordat bezoekers hier altijd terecht kunnen, weer of geen weer.

Locatie

Gasterij de Bult is gelegen in het gezellige plaatsje Drempt, in de provincie Gelderland. Drempt ligt ten oosten van Doesburg, niet ver van de prachtige Veluwe en is goed bereikbaar per auto en bus. Aan de overkant van Gasterij de Bult bevindt zich een ruime parkeergelegenheid.

Programma / activiteiten

Naast klimmen en klauteren op de diverse speeltoestellen is Gasterij de Bult een ideale locatie voor kinderfeestjes. Om het verjaardagsfeestje een speciaal tintje te geven, biedt Gasterij de Bult een leuk arrangement met onder andere iets lekkers te eten, onbeperkt limonade, een snoepzakje voor thuis en niet te vergeten een cadeautje voor de jarige. Het arrangement kan zelfs uitgebreid worden met een speciale verjaardagstaart. Kinderen beleven bij Gasterij de Bult een verjaardag om nooit te vergeten.

Gasterij de Bult beschikt eveneens over een cafetaria voor een snelle hap en restaurant/pizzeria, waar een uitgebreide menukaart wordt aangeboden. Ouders en begeleiders kunnen hier eveneens terecht, terwijl hun kinderen zich helemaal uitleven in het grote overdekte speelparadijs Gasterij de Bult.

Stats & tags


Drempt, Gelderland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling