Introductie

Beleef een absolute unieke ervaring tijdens een spelletje midgetgolf bij GlowGolf Aalsmeer. Deze eerste blacklight Glow indoor minigolfbaan van Nederland biedt een 18 holes geheel Glow in the Dark midgetgolfbaan. Dat wil zeggen dat de banen en de omgeving in ‘glow’ zijn uitgevoerd. GlowGolf Aalsmeer biedt dan ook vertier tijdens familie fun uitjes, groepsactiviteiten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes. Om de speelvreugde nog meer te verhogen wordt het dragen van witte kleding of witte accenten aangeraden.

Ga naar de website van GlowGolf Aalsmeer

Historie en populariteit

Het GlowGolf concept heeft zich al jaren lang in de Verenigde Staten en Canada bewezen. Vandaag de dag is dit nieuwe vrijetijdsconcept in Europa eveneens hard bezig aan een grote opmars. Sinds 1 december 2007 is GlowGolf Aalsmeer als eerste blacklight Glow indoor midgetgolfbaan geopend en vanaf die tijd openen in rap tempo in diverse plaatsen nieuwe GlowGolf attracties. Dit geeft wel aan dat de populariteit in de lift omhoog zit. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want de golfbanen zijn toegankelijk voor jong en oud. En wat is nou leuker dan midgetgolfen in blacklight tussen de vissen en piraten?!

Locatie

GlowGolf Aalsmeer is gelegen naast de overdekte speeljungle Chimpie Champ in Aalsmeer. Goed te bereiken met de auto. Bovendien is parkeren gratis.

Programma / activiteiten

De indoor black light minigolf GlowGolf Aalsmeer is het hele jaar door een perfect uitje. Elke midgetgolfbaan, waarvan het decor wordt uitgelicht met black lights, heeft een eigen thema. Zo wordt er bij de ene baan gespeeld tussen de piraten, in de jungle of met de dino’s en wordt er bij de andere baan gegolfd in wereldsteden, in de onderwaterwereld of tussen sport items. Fluoriserende wandschilderingen, standbeelden en bijpassende muziek maken het geheel één compleet feest. Met de spanning en opwinding na een rondje GlowGolf spelen, is menigeen een ervaring rijker. Voor een extra dimensie, speelt men het spel met een 3D bril op de neus.

GlowGolf Aalsmeer beschikt over een moderne Bar Glowie’s voor een hapje en een drankje. Daarnaast zijn er complete arrangementen te reserveren, voor bijvoorbeeld groepen, feesten, bedrijfsuitjes of voor het jaarlijkse uitstapje met de vereniging.

Stats & tags


Aalsmeer, Noord-Holland, Nederland
Midgetgolf, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling