Introductie

Midgetgolfen kan spannender, moeten de oprichters van GlowGolf Scheveningen hebben gedacht. Want spannend is het, zeker voor kinderen, om in het donker een lichtgevend balletje te slaan tussen ‘gevaarlijke’ vissen en piraten op de muren. De mooi gedecoreerde golfbanen zijn eigenlijk op zichzelf al een bezoekje waard. Een middagje midgetgolfen met blacklight is ideaal voor een (kinder)feestje of een uitje met de familie, zeker als het slecht weer is en een geplande strandwandeling in het water valt. Een tip voor wie het aandurft om in het donker te gaan golfen: kies voor witte kleding of accessoires, dat geeft een leuk effect in combinatie met het blacklight op de banen!

Ga naar de website van GlowGolf Scheveningen

Historie en populariteit

De indoorbaan GlowGolf in Scheveningen is geopend in juni 2009. Brigitte Daniëls, die ook de speeltuin Chimpie Champ in Aalsmeer exploiteert, was een van de initiatiefnemers. De formule en het ontwerp van de lichtgevende golfbaan zijn afkomstig uit Canada. Om de wanden van de golfbaan te beschilderen met onderwaterwezens en piraten, werd dan ook een heuse kunstenaar uit Canada overgevlogen. De ruimte in het winkelcentrum waar GlowGolf Scheveningen is gevestigd, stond voorheen jarenlang leeg. Buurtondernemers waren dan ook blij met de komst van GlowGolf Scheveningen, waarmee de kuststad er een leuke attractie bij heeft gekregen, vooral als het zonnetje op zich laat wachten.

Locatie

GlowGolf Scheveningen is gevestigd in het winkelcentrum aan de Palace Promenade. U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage aan de Zwolse straat. De entree van het winkelcentrum vindt u recht tegenover de pier vanaf de boulevard. Neem de roltrap en ga linksaf voor GlowGolf Scheveningen. Wanneer u vanaf de Gevers Deynootweg aan komt lopen, neemt u de ingang bij het bord Bowling. Vervolgens loopt u links de gang in voor GlowGolf Scheveningen.

Programma / activiteiten

De golfbaan van GlowGolf Scheveningen bestaat uit 18 holes. Op de baan geeft bijna alles licht, zelfs de golfballen en de sticks. Voor jonge kinderen (onder de 4 jaar) kan een bezoekje (te) spannend zijn, maar oudere kinderen kunnen zich prima vermaken op de golfbaan. Voor kinderen tot 10 jaar is begeleiding van een volwassene verplicht. Voor ervaren spelers die een extra uitdaging niet uit de weg gaan, zijn er 3D-brillen verkrijgbaar voor 2 euro, waarmee de banen lijken te gaan zweven. Een potje midgetgolf met blacklight kan goed worden gecombineerd met een bezoekje aan het spiegeldoolhof, dat in hetzelfde pand gevestigd is. Voor kinderfeestjes of andere gelegenheden kunt u speciale arrangementen reserveren. Kijk voor meer informatie op de website.

Stats & tags


Scheveningen, Zuid-Holland, Nederland
Midgetgolf, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling