Gesloten, niet meer te bezoeken

Introductie

Wie zin heeft in een gezellig avondje uit met vrienden, familie of collega’s, is aan het juiste adres bij Go Planet Kartracing. Hier kan met karten, alleen of in competitie verband, op de mooiste kartbaan van Enschede. Maar liefst 800 meter racepret, 5 verschillende niveaus, 3 bruggen en 16 geweldige, spannende bochten. De baan is geïnspireerd op het circuit van Le Mans, het bekende circuit waar jaarlijks de populaire en bekende 24-uurs race wordt gereden.

Ga naar de website van Go Planet Kartracing

Historie en populariteit

Go Planet Kartracing is ooit gestart onder de naam Miracle Planet. Het succes bleef echter uit en de kartbaan werd overgenomen door de beroemde broers Tom en Tim Coronel. Zij hebben Coronel Karting ontworpen en hebben daar als inspiratiebron het circuit van Le Mans voor gebruikt. Het indoor circuit op Go Planet is in 2002 bij de oplevering gedoopt in Le Mans en levert sindsdien ruim 800 meter raceplezier voor jong en oud.

Locatie

In 2004 en 2005 mocht Go Planet meer dan 1 miljoen bezoekers verwelkomen en ook vandaag de dag weten nog veel race liefhebbers Go Planet Kartracing te vinden.

Programma / activiteiten

Go Planet Kartracing is in juli 2012 met onmiddelijke ingang gesloten wegens slechte financiele resultaten.

Go Planet Kartracing is gelegen in de gemeente Enschede, regio Twente in de provincie Overijssel. De kartbaan ligt tussen Hengelo en Enschede direct naast de Grolsch Veste (het stadion van FC Twente) en is gemakkelijk te bereiken zowel met de auto als het openbaar vervoer. Het kartcentrum beschikt over voldoende parkeerplaatsen en bovendien is parkeren gratis.

Go Planet Kartracing is naast het karten met supersnelle karts ook een uitermate originele locatie voor feesten, relatiedagen, vergaderingen, bedrijfs- en vrijgezellenuitjes. Er zijn diverse arrangementen samengesteld, waarbij de groep eerst de competitiestrijd aangaat met elkaar op de kartbaan en vervolgens heerlijk kan genieten van een gourmet, barbecue of saté buffet. Daarnaast is er voor kinderen ook van alles te doen en te beleven en zijn er speciale kidsarrangementen samengesteld. Een kinderfeestje zal nooit meer hetzelfde zijn met bijvoorbeeld het Daytona Kids arrangement.

Stats & tags


Enschede, Overijssel, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling