Introductie

Goldhoorn Gardens is een 4000 m2 grote bezoekerstuin, met diverse tuinen, theeschenkerij en lifestylewinkel. Ook dialezingen, workshops en arrangementen mogelijk.

Ga naar de website van Goldhoorn Gardens

Historie en populariteit

Elly Kloosterboer- Blok is eigenaresse van Goldhoorn Gardens. Sinds 1998 is zij tuinontwerpster. Haar tuinontwerp- en adviesbureau vormt samen met de bezoekerstuin Goldhoorn Gardens.

Locatie

Ten noorden van Emmeloord ligt Goldhoorn Gardens, in het plaatsje Bant. Met de auto is de bezoekerstuin uitstekend bereikbaar. Dit geldt niet voor het openbaar vervoer. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte is het een half uur lopen naar Goldhoorn Gardens.

Programma / activiteiten

Goldhoorn Gardens is meer dan een open tuin. U kunt hier terecht voor workshops, dialezingen, tuinadvies, tuinontwerp en verschillende arrangementen. Daarnaast is er een lifestylewinkel en een theeschenkerij. De bezoekerstuin –die van half april tot half september elke vrijdag en zaterdag open is- is ontworpen en aangelegd door eigenaresse en professioneel tuinontwerpster Elly Kloosterboer- Blok. De tuin is verdeeld in een Stiltetuin, Helleborustuin, een bostuin, voortuin, en de natuurlijke vijver. Alles gaat harmonieus in elkaar over. De Engelse winkel in lifestyle is het hele jaar door geopend op dezelfde dagen als de bezoekerstuin. In januari en februari is de winkel gesloten. Goldhoorn verzorgt ook workshops tuinontwerp. In een dag leert u de belangrijkste dingen over het ontwerpen van een tuin. Een workshop tuinbeelden maken behoort ook tot de mogelijkheid. Arrangementen zijn er in vele varianten. Wat dacht u van een museumbezoek, een combinatie van verschillende tuinbezichtigingen, lezingen of een tulpenroute? Er is voor ieder wat wils. Elly verzorgt drie dialezingen: tuinontwerp, bollen in de tuin en Goldhoorn Gardens. Zij doet dit zowel in de bezoekerstuin als op een andere door u gewenste locatie. Wilt u buiten de reguliere openingstijden een bezoek brengen aan Goldhoorn Gardens? Dat kan op afspraak.

Stats & tags


Bant, Flevoland, Nederland
Dieren & Natuur, Tuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling