Introductie

Nachtgolf, Footgolf, clinic, 18 holes golfbaan, diverse golfarrangementen en natuurgebied. Golfbaan Hitland is een bezoek zeker waard!

Golfbaan Hitland is een openbare golfbaan, gelegen in het fraaie natuur- en recreatiegebied Hitland. De golfbaan bestaat uit een 18-holes baan voor de meer ervaren golfspelers en een 9-holes baan voor de beginnende beoefenaar van de golfsport. Er is een driving range aanwezig, welke goed is verlicht en 40 plaatsen biedt. Daarnaast zijn er 2 putting greens, een oefenbunker en een chipping green aanwezig en beschikt de golfbaan over een golfschool, een golfshop en een horecagelegenheid. Bezoekers kunnen hier golflessen volgen, maar ook voor groepsactiviteiten met aansluitend een hapje eten, is Golfbaan Hitland een uitstekende keuze.

Ga naar de website van Golfbaan Hitland

Historie en populariteit

Golfbaan Hitland is aangelegd naar ontwerp van golfbaanarchitect Gerard Jol en geopend in 1993. In 2003 werd de golfshop geopend en in datzelfde jaar kreeg de golfbaan eveneens de A-status. De fraaie ligging, te midden van natuur- en recreatiegebied Hitland zorgt ervoor dat iedereen hier heerlijk in een ontspannen sfeer en genietend van de rust een balletje kan slaan. De golfclub trekt jaarlijks dan ook vele liefhebbers van de golfsport.

Locatie

Golfbaan Hitland is fraai gelegen in het polderlandschap tussen Rotterdam en Gouda, in Nieuwerkerk aan den IJssel, een plaats in de gemeente Zuidplas, in de provincie Zuid-Holland. De golfbaan is prima te bereiken met eigen vervoer.

Programma / activiteiten

Golfbaan Hitland biedt golfplezier aan zowel de beginnende golfer als aan de ervaren speler. Startende golfers kunnen lessen volgen en oefenen op de 9-holes baan. Voor de doorgewinterde speler biedt de 18-holes baan voldoende uitdaging. Er worden geregeld toernooien en wedstrijden zowel voor dames en heren als voor jeugd en senioren georganiseerd.

Zowel kleine- als grote groepen kunnen kiezen uit verschillende arrangementen. Er worden compleet verzorgde golfdagen georganiseerd en wie iets te vieren heeft en op zoek is naar een origineel uitje, kan kiezen voor een Nachtgolf of Footgolf arrangement. Voor golfclinics en sportmassages kunnen gasten eveneens terecht bij Golfbaan Hitland.

Stats & tags


Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Golf, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling