Introductie

Golfbaan Naarderbos is een unieke, openbare golfbaan met ongekende faciliteiten. De uitdagende, fraaie 18-holes Championship Course is gelegen in een prachtige omgeving waarbij vijverpartijen worden afgewisseld met mooie hoge bomen. De hoogteverschillen kunnen tot zeker 15 meter oplopen. Een balletje slaan op deze golfbaan zorgt dus gegarandeerd voor een geweldige belevenis. Zowel beginnende golfers als de fanatieke beoefenaars van de golfsport kunnen terecht op deze golfbaan. Daarnaast biedt Golfbaan Naarderbos uitstekende mogelijkheden voor feestjes en vergaderingen, maar ook om sfeervol te lunchen of te dineren. Kortom, sportief genieten in een schitterende entourage.

Ga naar de website van Golfbaan Naarderbos

Historie en populariteit

Golfbaan Naarderbos is nog relatief nieuw, maar oogt absoluut volwassen. De baan werd in 2006 van 9 naar 18-holes uitgebreid en in 2009 werd het noodgebouw dat dienst deed als clubgebouw, door een uniek en multifunctioneel clubhuis vervangen. In 2010 werd dit clubhuis, waarin tevens een zwembad en fitnessruimte in is gehuisvest, in gebruik genomen. Jaarlijks mag de golfbaan golfliefhebbers van startend tot professional welkom heten.

Locatie

Golfbaan Naarderbos is gelegen in het recreatiegebied Naarderbos in de plaats Naarden. Dit is een gemeente in het Gooi, in de provincie Noord-Holland. De golfbaan is prima met eigen vervoer te bereiken en parkeren is geen probleem, want de club beschikt over grote parkeerterreinen. Wie met het openbaar vervoer reist, kan vanaf Station Naarden – Bussum de bus richting Weesp pakken.

Programma / activiteiten

Golfbaan Naarderbos biedt een 18-holes golfterrein naar ontwerp van Gerard Jol. Golfers van ieder niveau ervaren hier een geweldige golfbeleving. Hoogteverschillen, bossen en veel waterpartijen zorgen voor veel afwisseling. Wie wil spelen op de fraai aangelegde greens dient wel te beschikken over een GVB. De 9-holes baan is uitstekend geschikt voor iedereen die kennis wil maken met de golfsport. Er worden lessen en cursussen gegeven voor geïnteresseerden, beginners en gevorderden. Daarnaast kunnen gasten themalessen zoals putten, pitchen en chippen volgen.

Wie als bedrijf zijn netwerk of naamsbekendheid wil vergroten, is eveneens aan het juiste adres bij de golfbaan. Er kan genoten worden van de mooie golfcourses, de verschillende oefenfaciliteiten en de sfeervolle horeca. Daarnaast kan men deelnemen aan Business Club wedstrijden of een clinic bijwonen. Voor feesten en partijen is het restaurant dat behoort tot de Golfbaan Naarderbos tevens de perfecte locatie. Het biedt plek voor 20 tot 200 feestende mensen.

Stats & tags


Naarden, Noord-Holland, Nederland
Golf, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling