Introductie

De Haagsche Bazaar in Den Haag is de ideale plek om tweedehands artikelen te kopen en te verkopen. In een grote hal worden gratis rommelmarkten georganiseerd en ook kan er actief meegedaan worden aan veilingen. Bezoekers komen er van alles tegen: kunst, kitsch, antiek, maar natuurlijk ook vooral heel veel koopjes. Struinen en voordelig snuffelen, er is voor ieder wat wils. De Haagsche Bazaar mag met recht de gezelligste rommelmarkt van Den Haag genoemd worden.

Ga naar de website van Haagsche Bazaar

Historie en populariteit

Op initiatief van de vindingrijke heren Goof Veen en Paul van Es is de Haagsche Bazaar in het leven geroepen. Deze werd geopend in mei 2011. De compagnons creëerden een gemoedelijke en gezellige plek waar koopjesjagers naar hartenlust konden kopen en verkopers tegelijkertijd de gelegenheid kregen hun waar kwijt te raken. En dit bleek een groot succes, want de immens populaire Haagsche Bazaar trekt zeven dagen per week veel kopers en verkopers uit alle delen van ons land.

Locatie

De Haagsche Bazaar bevindt zich in het Zuid-Hollandse De Binckhorst, gemeente Den Haag. Het is uitstekend met de auto en het openbaar vervoer bereikbaar. De hal is duidelijk herkenbaar aan de vlaggen en aan de groengele kleuren van het logo. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur van het pand. Parkeren is bovendien gratis.

Programma / activiteiten

De Haagsche Bazaar is een overdekte markthal van ruim 1000m2, waar tweedehands spullen en artikelen uit restantpartijen van fabrieken worden verkocht. Of men nu op zoek is naar een uniek stuk decoratie voor in de woonkamer, huishoudelijke artikelen of gereedschap, slagen lukt altijd op deze gezellige markt. Verder worden er artikelen als boeken, speelgoed, kleding, drogisterijartikelen, sieraden, lp’s, singles, campingartikelen, serviesgoed en diverse huisraadartikelen aangeboden. Het is te veel om op te noemen. In de hal staan de interessante spulletjes op lange rijen tafels uitgestald.

Bezoekers kunnen tussendoor even bijkomen van alle waar en genieten van een kopje koffie, thee of limonade. Ieder weekend is het Snuffelmarkt en iedere maandag wordt er antiek geveild. Bezoekers die thuis nog leuke nieuwe of tweedehands spullen hebben en deze willen verkopen, kunnen hun spullen inbrengen en mogen natuurlijk ook (ver)kopen. De Haagsche Bazaar is zeven dagen per week geopend en de entree is gratis!

Stats & tags


Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Winkelen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling