Introductie

Het sprookje van Hans en Grietje komt in Zeewolde echt tot leven. Een kinderparadijs met een speel-hooiberg, trampolines, een mega skelterbaan en natuurlijk het pannenkoekenhuis met de lekkerste pannenkoeken van heel Flevoland. Ook zijn er in samenwerking met Natuurmonumenten leuke routes, vrij te bewandelen, aangelegd door het mooie bos. In het Hans en Grietje pannenkoekenhuis is het een waar sprookjesspektakel met behekste tafels, snoepgoed aan de muren en twee leuke speelhuisjes.

Ga naar de website van Hans & Grietje Pannenkoekhuis

Historie en populariteit

Het Hans en Grietje pannenkoekenhuis Zeewolde is ontzettend populair onder de jonge kinderen, maar ook volwassenen kijken hier hun ogen uit. Er worden elk jaar weer talloze schoolreisjes, kinderfeestjes en andere leuke activiteiten georganiseerd. Na een enorme verbouwing telt het pannenkoekenhuis inmiddels 150 zitplaatsen. Voor de verbouwing waren dit er slechts 50.

Locatie

Pannenkoekenhuis Hans en Grietje bevindt zich in Zeewolde, gelegen in de provincie Flevoland. Goed te bereiken met de auto en parkeren is helemaal gratis. Het pannenkoekenhuis is omringd door bossen met leuke wandelroutes die vrij toegankelijk zijn.

Programma / activiteiten

Rondom het Hans en Grietje pannenkoekenhuis is ontzettend veel te beleven voor kinderen. Racen op de skelterbaan, klimmen op de speelhooiberg, een potje golf spelen of de kiezelsteen route afleggen om eens een kijkje te nemen in de natuur. Het pannenkoekenhuis organiseert kinderfeestjes en schoolreisjes, met spannende ‘brood kruimeltjes’routes door het bos. Maar ook de beruchte heksengolfbaan is bijzonder populair, want wie op deze behekste baan een bal in een hole weet te slaan, is een echte winnaar!

Tevens is deze sprookjesachtige locatie eveneens te reserveren als vergaderzaal of voor andere zakelijke bijeenkomsten. Bovendien is deze plek een uitermate geschikte locatie voor bruiloften en allerhande feesten. Hans & Grietje zorgen voor een goed, gezellig en zorgeloos feest op een unieke locatie. Het pannenkoekenhuis Hans en Grietje kan zodoende voor iedere gelegenheid gebruikt worden en is een beleving voor jong en oud.

Stats & tags


Zeewolde, Flevoland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling