Introductie

Culinaire avonturen beleef je bij HapaS Cooking in Venlo. Want bij Hapas Cooking ben jezelf de meester-chef. Of je jezelf nu als rasechte kok ziet, culinair nieuwsgierig bent of nog geen aardappel van een ei kunt onderscheiden, bij HapaS Cooking wordt koken een feestelijke happening. Want samen met vrienden, familie of collega’s koken en eten is spannend en ontspannend tegelijk. Dus of je nu een familiedag wilt organiseren, een bedrijfsuitje, een workshop, een vrijgezellenavond of een andere reden hebt om lekker te koken en te eten, bij HapaS Cooking maak je je eigen feest.

Ga naar de website van HapaSCooking

Historie en populariteit

HapaS Cooking is onderdeel van restaurant HapaS in Venlo, een trendy tapasbar in het centrum van de Limburgse stad. Liefhebbers van tapas komen hier prima aan hun trekken. Helemaal in de mooiste stadstuin van Venlo, die met goed weer geopend is en waar het heerlijk ontsnappen is uit de dagelijkse hectiek.

Locatie

Door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog heeft Venlo veel van zijn monumentale karakter verloren. Toch zijn er naast het stadhuis nog voldoende gebouwen te zien die een mooi beeld geven van het vroegere Venlo. Daarnaast heeft Venlo een aantal bijzondere musea binnen de stadsgrenzen. Bekend is het museum Van Bommel van Dam, dat een grote collectie moderne kunst in zijn bezit heeft. Het Limburgs museum richt zich op de rijke historie van de stad, de streek en de provincie. Het hele jaar door worden er tal van activiteiten georganiseerd in het Limburgs Museum. Zo is er iedere laatste zondag van de maand een gratis rondleiding. Daarnaast zijn er een groot aantal vaste exposities, waaronder ‘Jager wordt boer’, ‘Boeren en militairen op de grens’ en ‘Limburg ontstaat…steeds opnieuw’. Dat een bezoek aan een museum en een workshop bij HapaS Cooking prima te combineren zijn behoeft geen verdere uitleg.

Programma / activiteiten

HapaS Cooking is overigens ook te boeken als kookstudio zonder begeleiding van een professionele kok. Dus denk je culinair je mannetje te staan en wil je je vrienden, collega’s of familie verrassen maar heb je geen professionele keuken tot je beschikking of ontbeert het je aan de ruimte, neem dan snel contact op met HapaS Cooking.

Stats & tags


Venlo, Limburg, Nederland
Entertainment, Kookstudio's

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling