Introductie

Het Grote Kabouterbos is een sprookjesachtig bos vol met kabouterhuisjes in de vorm van paddenstoelen en andere leuke bezienswaardigheden. Er worden elke week weer leuke activiteiten ondernomen in het Kabouterbos zoals knutselen, kabouterdansen, spelletjes en het voorlezen van leuke verhalen. In het Kabouterbos kunnen bezoekers prachtige wandelingen maken, waarbij zij allerlei leuke dingen tegenkomen, zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen. Na al dat wandelen en spelen kan de honger gestild worden in het pannenkoekenhuis dat aan het bos grenst. Een leuk detail hierbij is de open keuken, zodat men kan zien hoe de pannenkoek wordt bereid met de lekkerste ingrediënten.

Ga naar de website van Het Grote Kabouterbos

Historie en populariteit

Het Grote Kabouterbos is ontzettend populair onder kinderen. Maar ook ouders kunnen zich een complete dag vermaken in het bos. Het Kabouterbos is ook uitermate geschikt voor kinderfeestjes. Er zijn speciale arrangementen te reserveren, en dit alles zorgt ervoor dat het Kabouterbos Dronten jaarlijks heel wat bezoeker(tjes) mag verwelkomen.

Locatie

Het Grote Kabouterbos bevindt zich in Dronten, gelegen in de provincie Flevoland. De attractie is goed te bereiken met de auto. Met het openbaar vervoer kan men de bus vanuit Kampen nemen, waarna nog een stukje gelopen dient te worden.

Programma / activiteiten

Het Grote Kabouterbos is een perfecte locatie voor kinderfeestjes. Er kan uit diverse verschillende arrangementen worden gekozen. Zo kunnen kinderen zich vermaken met het verven van kabouterbeeldjes, met kabouter steppen of pannenkoek gourmetten. Ook voor schoolreisjes is dit het perfecte adres. Scholen en leerlingen kunnen deelnemen aan een speurtocht of een kabouterroute lopen. Natuurlijk is dit alles inclusief het vrij spelen met de diverse speelattributen op het grote speelterrein.

Voor volwassenen is er eveneens genoeg te doen. Leuk als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje is bijvoorbeeld het kabouter steppen of de vossenjacht. Maar ook gewoon lekker wandelen en de heerlijke bosgeuren opsnuiven behoort tot de mogelijkheden. Wie een speciale locatie zoekt voor een feest van welke aard dan ook, is eveneens bij Het Grote Kabouterbos aan het juiste adres.

Stats & tags


Dronten, Flevoland, Nederland
Entertainment, Pretparken

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling