Introductie

Het Puzzelbad is een openluchtzwembad, gelegen in het Brabantse Terheijden, en biedt voor ieder wat wils. Bezoekers kunnen een duik nemen van de duikplank of hier hun sprongen en salto’s oefenen. Ze kunnen een baantje zwemmen in het diepe bassin of met hun peuters en/of kleuters veilig spetteren in het ondiepe bad. Het buitenzwembad beschikt over een glijbaan, diverse spelmaterialen voor in het water en een heerlijke ligweide. Jong en oud kunnen hier vrij zwemmen, banen zwemmen of deelnemen aan een zwemactiviteit. In zwembad het Puzzelbad hoeft niemand zich geen moment te vervelen.

Ga naar de website van Het Puzzelbad

Historie en populariteit

De belangen ten aanzien van de toekomst van het Puzzelbad worden behartigd door Stichting Vrienden van het Puzzelbad. Het zwembad is al heel wat jaren een geliefde plek voor in- en ontspanning. Jaarlijks beleven duizenden bezoekers hier vele sportieve en relaxte uurtjes. Zowel inwoners van Terheijden en omgeving, als toeristen en dagjesmensen vanuit het hele land hechten veel waarde aan het rustige en mooie zwembad het Puzzelbad.

Locatie

Zwembad het Puzzelbad is gelegen in het Brabantse dorp Terheijden, in de gemeente Drimmelen. Vanwege de centrale ligging, nabij Breda, is het zwembad uitstekend te bereiken met eigen vervoer. Het buitenbad is jaarlijks geopend van mei tot en met augustus.

Programma / activiteiten

Buitenzwembad het Puzzelbad beschikt over drie baden. Zo is er een diep bad met duikplank, een ondiep bassin en een apart bad voor peuters en kleuters. Daarnaast kunnen bezoekers heerlijk relaxen op de ligweide, is er voor kinderen speelmateriaal beschikbaar zowel voor op het water als voor op de weide.

Behalve recreatief zwemmen en rustig banen zwemmen, kunnen gasten hier eveneens terecht voor A en B zwemlessen. De sfeer in het zwembad het Puzzelbad is uniek te noemen dankzij de groene en frisse omgeving. Dit stimuleert bij jong en oud de weerstand en conditie.

Stats & tags


Terheijden, Noord-Brabant, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling