Introductie

Het Speelkasteel Happykids Speelparadijs is een fantastisch speelparadijs voor kinderen tot twaalf jaar. Er is een binnen- en een buitengedeelte dus weer of geen weer, spelen kan hier altijd. De speelstoestellen zijn opgesteld en ingedeeld naar leeftijd. De allerkleinsten kasteelbewonertjes tot 2 jaar kunnen terecht in de babybox, waarin zij kunnen kruipen, klimmen en klauteren. Voor de kids tot 4 jaar zijn er glijbanen en uitdagende speelconstructies met ballenbak en voor de echte durfals is er een supergroot klimkasteel, met ballenbak en free-fall glijbaan. Ook ontbreekt het springkussen niet. Natuurlijk worden ook de ouders niet vergeten bij het Speelkasteel, want zij kunnen hun spelende kids in de gaten houden onder het genot van een hapje en/of drankje.

Ga naar de website van Het Speelkasteel

Historie en populariteit

Wanneer het Speelkasteel in Hoofddorp haar deuren voor publiek heeft opengezet is niet exact bekend. Dat het een daverend succes was en nog steeds is, is wel bekend. Vele kids van 0 tot 12 jaar hebben hier al heel wat speeluurtjes doorgebracht. Omdat het speelparadijs is uitgerust met een buiten- en overdekt binnengedeelte, kan er ieder seizoen gespeeld worden. Jaarlijks mag de mega speeltuin dan ook heel wat kinderen met hun ouders en/of voogd voor een gezellige speelmiddag verwelkomen.

Locatie

Het Speelkasteel Happykids Speelparadijs bevindt zich in Hoofddorp, een gemeente in de provincie Noord-Holland. De locatie is prima vanuit heel Nederland met eigen vervoer te bereiken en parkeren is gratis. Wie met het openbaar vervoer reist, kan de trein naar Hoofddorp nemen en vanaf het station de bus richting Nieuw Vennep pakken.

Programma / activiteiten

Het Speelkasteel is met zijn binnen- en buitengedeelte een enorm speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar. Ridders en jonkvrouwen beleven hier urenlang speelplezier en kunnen zich helemaal uitleven op de diverse speeltoestellen die naar leeftijd staan opgesteld. Kinderen kunnen hier hun verjaardagsfeestje vieren, compleet met feestmaaltijd en het ridderen van de jarige. Voor groepen zijn er speciale arrangementen samengesteld en ook voor feestjes op locatie kunnen springkussens en ballenkarren worden gehuurd.

Het speelparadijs organiseert door het jaar heen regelmatig leuke activiteiten zoals een kleurwedstrijd, een ren je rot quiz, kasteelknutselen, speurtocht, verkleedpartijtjes, stoelendans en discodag. Het Speelkasteel beschikt tevens over een uitstekende horeca voor een hapje en een drankje, van eenvoudige broodjes tot aan luxe feestmenu’s.

Stats & tags


Hoofddorp, Noord-Holland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling