Introductie

Een bezoek aan Hoge Boekel in Enschede staat garant voor een gezellige dag uit. Voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar zijn er snelle attracties en een mooie speeltuin. Ook kun je hier midgetgolfen of de kinderen in de gaten houden vanaf het zonnige terras.

Ga naar de website van Hoge Boekel

Historie en populariteit

Woorden die van toepassing zijn op Uitspanning Hoge Boekel zijn gemoedelijk, gezellig en veelzijdig. Niet alleen aan de kinderen is gedacht: ook volwassenen kunnen zich hier vermaken. Naast een dag vol actie, kunt u zich eens lekker laten verwennen met een uitgebreide lunch of een goede kop koffie.

Locatie

Het speelpark ligt in een landelijke omgeving, tegen de Duitse grens aan. Het is een prima uitvalsbasis voor een wandel- of fietstocht door de prachtige omgeving. Bij Uitspanning Hoge Boekel kunt u uitrusten en genieten van een lunch of verzorgd diner. Zowel vanuit de richting Oldenzaal als Enschede is het pretpark eenvoudig te bereiken.

Programma / activiteiten

Hoge Boekel bestaat uit een speelpark, 4 kegelbanen, midgetgolfbaan, terrassen en uitspanning de Hoge Boekel. Bij die laatste kun je terecht voor bruiloften, feestjes, vergaderingen en presentaties. Er is ruimte voor 300 personen. Het zonnige terras grenst aan het speelpark voor elke leeftijd iets te beleven valt. Zo kun je er trampolinespringen, met de kabelbaan over het water zoeven, een ritje maken met de spoortrein, of gewoon lekker spelen in de speeltuin. Je kunt tegen betaling gebruik maken van een van de kegelbanen of gaan midgetgolfen. Wanneer u dit graag wilt, kunt u het beste kiezen voor een arrangement; dat is voordeliger. Dit kan alleen wanneer u met 8 of meer personen komt. De verschillende arrangementen zijn dagelijks te boeken, behalve op zon- en feestdagen. Het speelpark is geopend van 1 april tot en met 31 oktober. Dagelijks geopend, behalve op maandag (tenzij de maandag een nationale feestdag is).

Stats & tags


Enschede, Overijssel, Nederland
Entertainment, Pretparken

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling