Introductie

Boerengolf, verse huisgemaakte ijsjes proeven, ponyrijden,trampolinespringen, dieren bewonderen, tractor rijden of gewoon lekker spelen in de speeltuin. Er is van alles te doen bij IJs- en Activiteitenboerderij Van Herk.

Ga naar de website van IJs- en activiteitenboerderij Van Herk

Historie en populariteit

Bij IJs- en Activiteitenboerderij Van Herk wordt sinds 1999 ijs gemaakt. In 2005 zijn de activiteiten uitgebreid met Boerengolf.

Locatie

Van Herk ligt in het knusse watersportdorp Oud Loosdrecht. Met de auto is de IJs- en Activiteitenboerderij uitstekend te bereiken. Op doordeweekse dagen is de busverbinding naar de boerderij prima. Komt u op zaterdag of zondag, dan moet u rekening houden met een wandeling van 20 minuten vanaf de dichtstbijzijnde bushalte.

Programma / activiteiten

IJs- en Activiteitenboerderij Van Herk bestaat uit een boerderijwinkel, ijsmakerij en boerengolf. Van Herk verzorgt ook allerlei feestjes in de natuur. Voor zowel volwassenen als voor kids. Wat dacht je van het behalen van je “diploma dierenverzorging”? Een ponyritje of een spannende rit dor het weiland op een tractor? Ook een spannende speurtocht of het halen van een skelterdiploma is mogelijk. Er zijn natuurlijk tal van dieren te bewonderen op de boerderij: melkkoeien, schapen, geiten, kippen en allemaal lieve pony’s. Wil je gewoon lekker spelen? Dat kan ook. Er is van alles: een speelkasteel, een grote zandbak, wipwap, skelters en trampolines. Verder verzorgt IJs- en Activiteitenboerderij Van Herk ook rondleidingen en arrangementen voor volwassenen. Denk aan bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeestjes. De boerengolfbaan, geschikt voor jong en oud, is ruim 3 kilometer lang. Het boerengolf kunt u uitbreiden met bijvoorbeeld een lunch, fietstocht, barbecue of picknick. In de boerderijwinkel kunt u terecht voor vers huisgemaakt ijs, natuurlijke vruchtensappen, eieren en (kruiden-)kazen. Op zoek naar een ijscokar voor uw feest? Ook hiervoor kunt u bij IJs- en Activiteitenboederij Van Herk terecht. Er zijn soms extra activiteiten, zoals boerenbrocante.

Stats & tags


Loosdrecht, Noord-Holland, Nederland
Cultuur, Monumenten

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling