Introductie

Indoor Karting Goes, waar bezoekers kunnen karten in de Zeelandhallen, biedt het hele jaar door kartplezier op de 750 tot 900 meter lange kartbaan. Jong en oud kunnen hier racen in de perfect onderhouden racekarts met maar liefst 200 cc sterkte. Alle gegevens, zoals beste rondetijd, aantal ronden, gemiddelde tijd en klassering kunnen race liefhebbers volgen op de 10 monitoren die er hangen. Naast karten in de Zeelandhallen kunnen bezoekers hier ook terecht voor andere activiteiten, waaronder bowlen, fitnessen, poolbiljarten en de bioscoop. Een heerlijk restaurant voor de inwendige mens ontbreekt ook zeker niet.

Ga naar de website van Indoor Karting Goes

Historie en populariteit

Vanaf 25 oktober 2008 is het weer mogelijk, na even weg te zijn geweest, om bij Indoor Karting Goes in de Zeelandhallen Goes volop te racen op de grote indoorkartbaan. Vele raceliefhebbers in Goes en ver daarbuiten weten deze populaire kartbaan te vinden, maar ook bedrijven en mensen die op zoek zijn naar een geschikte locatie voor het jaarlijkse personeelsuitje of een gezellig feest worden door Indoor Karting Goes van harte welkom geheten.

Locatie

Indoor Karting Goes is gelegen in de Zeelandhallen in Goes, in de provincie Zeeland, nabij diverse uitvalswegen. Het kartcentrum beschikt over een eigen parkeerterrein en is met de auto goed te bereiken.

Programma / activiteiten

Indoor Karting Goes behoort tot één van de grootste indoor circuits van Europa. De baanlengte varieert tussen de 750 en 900 meter, omdat er meerdere keren per jaar in de baan lay-out veranderingen worden aangebracht. In het circuit wisselen snelle en technische stukken elkaar af en de baan is volledig afgeschermd met autobanden. Er kan zowel individueel als in teamverband worden geracet en daarnaast zijn er diverse arrangementen samengesteld, waaronder de Grand-Prix en het IKG arrangement. Bovendien bestaan er mogelijkheden om aansluitend een hapje te eten en kan men een avond op maat bestellen, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Kinderfeestjes kunnen ook prima bij Indoor Karting Goes worden gehouden. De winnaar krijgt namelijk een echte beker!

Stats & tags


Goes, Zeeland, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling