Introductie

Indoor Karting Hoogeveen is de locatie waar snelheid gepaard gaat met spanning en sensatie. De adrenaline komt tot een hoogtepunt tijdens het karten op het circuit, waar snelheden van meer dan zestig kilometer per uur geen uitzondering vormen. Kinderen vanaf acht jaar kunnen al ervaren hoe het is om snelheidscoureur te worden, maar moeten wel over een minimale lengte van 1.30 beschikken om in een kart te rijden. Indoor Karting Hoogeveen biedt ook de mogelijkheid om in de lasergame arena op elkaar te jagen. Na alle inspanningen, is er gelegenheid om bij te komen in één van de horecaruimtes, die zicht bieden op het circuit.

Ga naar de website van Indoor Karting Hoogeveen

Historie en populariteit

Indoor Karting Hoogeveen bestaat alweer een geruime tijd en trekt jaarlijks veel bezoekers van jong tot oud. Bijzonder is dat er begeleiding wordt gegeven door Perry Grondstra, die in het verleden drievoudig wereldkampioen Superkarts is geworden. Er is dan ook niemand die betere adviezen kan geven over het karten op het afwisselende circuit van Indoor Karting Hoogeveen.

Locatie

Indoor Karting Hoogeveen is gevestigd in de plaats Hoogeveen in de provincie Drenthe. Het terrein, waar het kartcentrum is gevestigd kan met de auto bereikt worden via de snelweg A28. Er is een ruime parkeergelegenheid voor auto’s en bussen aanwezig.

Programma / activiteiten

Indoor Karting Hoogeveen is naast het racen en lasergamen door individuele bezoekers eveneens bijzonder geschikt voor bedrijfsuitjes, alsook voor familiefeesten of gewoon om gezellig met een vriendengroep een leuke tijd te hebben. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, waaronder de Red Bull Grand Prix, Monte Carlo en de Estafette Race, waarbij eveneens de mogelijkheid wordt geboden om na afloop van het karten en/of lasergamen van een uitgebreid buffet gebruik te maken. De arrangementen zijn beschikbaar voor een gevarieerd aantal personen, van kleine groepen tot groepen van wel tachtig personen.

Een kinderverjaardag wordt in Indoor Karting Hoogeveen onvergetelijk met het lasergamen in de lasergame arena. Een keer lasergamen is mogelijk, maar er kan eveneens gekozen worden voor twee keer een spelronde, die al of niet kan worden afgesloten met een lekkere snackmaaltijd.

Stats & tags


Hoogeveen, Drenthe, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling