Introductie

Indoor Skatepark The Edge is een indoor skatepark met vele leuke en uitdagende parkelementen. Het skate oppervlak is 1400m2 en de vloer is een gladde, egale betonvloer. Er zijn diverse ramps in wisselende opstellingen gecreëerd, zodat de baan voor iedere skate liefhebber toegankelijk is. Of je nu beginner bent of allround skater, het skatecentrum biedt voor ieder wat wils. Daarnaast beschikt Indoor Skateparkt The Edge tevens over een kantine met een gezellig terras, waar skaters onder het genot van een drankje en / of een snack even kunnen uitrusten.

Ga naar de website van Indoor Skatepark The Edge

Historie en populariteit

Indoor Skatepark The Edge bestaat alweer een tiental jaren en heeft inmiddels een flinke facelift ondergaan. In juli 2009 zijn er twee nieuwe obstakels bijgebouwd voor nog meer uitdaging en ook in de toekomst zal het skatepark niet stil blijven zitten. Behalve dat er aandacht wordt besteed aan het onderhoud, luistert het centrum ook naar haar skaters. Hieruit zullen eventueel nieuwe parkelementen tot stand komen. Het indoor skatepark is voornamelijk in trek bij skateliefhebbers uit Enschede en omstreken. Jaarlijks verwelkomt Indoor Skatepark The Edge dan ook vele sportieve skaters.

Locatie

Indoor Skatepark The Edge is gelegen in het centrum van Glanerbrug in de plaats Enschede, een gemeente in het zuidoosten van de provincie Overijssel, regio Twente. Het skatecentrum is uitstekend met eigen vervoer te bereiken en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Wie met het openbaar vervoer komt, kan met de trein of bus richting Glanerbrug reizen.

Programma / activiteiten

Skatefanaten kunnen naar hartenlust skaten bij Indoor Skatepark The Edge in Enschede. Zij kunnen hun kunsten oefen op onder meer de Coca-Cola ramp, een 2,5 meter hoge en 8 meter brede skate element. Daarnaast is er een miniramp van 1 meter 80 hoog en 6 meter breed, een wave pipe met vernieuwde beplating en een 5 meter brede miniramp met double spine. Even bijkomen, uitrusten en gezellig kletsen kan in de kantine met terras waarover het skatecentrum beschikt.

Skate liefhebbers kunnen ook hun techniek en behendigheid testen en oefenen op verscheidene quarter pipes, launch ramps en flatbanks en zij kunnen zich uitleven op de nieuwe funbox met dikke rail, de pyramide en de grindboxes. Kortom, genoeg uitdaging is er te vinden en te beleven voor skatefans van elk formaat bij Indoor Skatepark The Edge.

Stats & tags


Enschede, Overijssel, Nederland
Skate & Skeeler, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling