Gesloten, niet meer te bezoeken

Introductie

Bij indoor Ski Almere kunt u terecht voor het huren van ski’s, onderhoud van zowel ski’s als snowboards, wintersportreizen, ski- en snowboardlessen en het houden van feesten.

Ga naar de website van Indoor Ski Almere

Historie en populariteit

De leuke trips, de kleine lesgroepen en de enthousiaste docenten maken Indoor Ski Almere tot een populair sportcentrum.

Locatie

Op tien minuten loopafstand van het station, ligt Indoor Ski Almere. Ook met de auto is het sneeuwsportcentrum uitstekend bereikbaar.

Programma / activiteiten

Bij Indoor Ski Almere kun je al vanaf driejarige leeftijd leren skiën. Vanaf zes jaar kan worden begonnen met snowboardlessen. Tijdens de cursus staat u op een rollende baan, waardoor u een eindeloze afdeling heeft. De lestijd wordt optimaal benut, doordat u geen gebruik hoeft te maken van liften. De snelheid en de hellingshoek van de bewegende ‘piste’ worden aangepast aan uw niveau. Alle benodigde materialen zijn in het lesgeld inbegrepen. U hoeft dus zelf niets mee te nemen. Tijdens de lessen staat u met twee leerlingen op de baan, zodat u genoeg persoonlijke begeleiding krijgt en de docent direct kan reageren als er iets is. Een les duurt een uur en telt maximaal vier cursisten. Dit betekent dat je elkaar elke 10 minuten afwisselt. Naast de wintersportlessen –waarmee u de kans op blessures tijdens de wintersport met ongeveer 70% verkleint- verzorgt Indoor Ski Almere ook reizen in de vorm van dagtrips, trainingsweekenden en sneeuwvakanties. Het sneeuwcentrum beschikt over een sfeervolle après-ski bar, die gehuurd kan worden; al dan niet in combinatie met een les op de piste. Op zoek naar een verrassend kinderfeestje? Ook hiervoor kun je terecht bij Indoor Ski Almere. Er zijn verschillende kinderfeestjes te boeken. Het sportcentrum is zowel in het hoog- als het laagseizoen elke dag geopend.

Stats & tags


Almere, Flevoland, Nederland
Skihallen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling