Introductie

Goed voorbereid op wintersport? Neem dan ski- of snowboardles bij Indoor Ski en Snowboard Breda. Ook de plek voor het huren, kopen en onderhoud van materiaal.

Ga naar de website van Indoor Ski & Snowboard Breda

Historie en populariteit

Tjeerd Terpstra opende Indoor Ski en Snowboard Breda op 5 december 1998. Hij is medegrondlegger van een nieuw skilesprogramma in Nederland.

Locatie

Het Indoor wintersportcentrum in het Brabantse Breda is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Programma / activiteiten

Door het lessen bij Indoor Ski en Snowboard Breda bereid je je goed voor op de wintersportvakantie. Op de rollende ‘piste’ gaat alle aandacht uit naar je techniek. De ski- en snowboardlessen zijn dan ook bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. Door de rolband heb je een eindeloze afdaling. De band wordt qua snelheid en hellingshoek aangepast aan het niveau van de leerling. Kinderen vanaf vier jaar kunnen op skiles. Voor de snowboardlessen geldt een minimumleeftijd van negen jaar. De trainingen duren een uur. Per les zijn er maximaal vier cursisten, die twee om twee elke tien minuten op de rolband staan. Indoor Ski en Snowboard Breda organiseert ook reizen naar sneeuwzekere bestemmingen, waar u alle geleerde technieken in de praktijk kunt brengen. Tevens kunt u bij het wintersportparadijs terecht voor het huren en kopen van ski’s en snowboards, helmen en schoenen. Onderhoud van materiaal gebeurt ook: waxen, repareren, slijpen, afstellen van bindingen, een kleine en een grote beurt. Van eind april tot eind augustus is het wintersportcentrum gesloten. In het hoogseizoen kun je elke dag terecht, behalve op donderdag. In de maanden september, maart en april is het bedrijf ook op vrijdag gesloten. De indoorbaan is op kamertemperatuur. Kleed u daarom vooral niet te warm.

Stats & tags


Breda, Noord-Brabant, Nederland
Skihallen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling