Introductie

Wie altijd al eens als een vogel zo vrij heeft willen vliegen, kan hiervoor terecht bij Indoor Skydive Roosendaal, want in dit vliegcentrum kan iedereen vliegen! Bezoekers ervaren hoe het is om een gevoel van vrijheid te beleven, te vergelijken met een sprong uit een vliegtuig. Het verschil is echter dat er geen vliegtuig of parachute aan te pas komt, want het enige wat men hiervoor moet doen is plaatsnemen in de speciale windtunnel. Hier worden deelnemers omhoog geblazen door de harde wind, in tegenstelling tot het omlaag vallen uit een vliegtuig. De ervaring is echter hetzelfde; in vrijheid zweven en vliegen op de kracht van de wind!

Ga naar de website van Indoor Skydive Roosendaal

Historie en populariteit

Indoor Skydive Roosendaal is het eerste indoor skydivecentrum van de Benelux en heeft sinds december 2006 de deuren voor publiek geopend. Het idee van skydiven is reeds in 1964 door het Amerikaanse leger ontstaan. In Tennesee en Las Vegas werden enkele windtunnels geopend in 1982 waar veel gebruik van werd gemaakt door de parasport. Het was geweldig dat men nu altijd kon vliegen op deze nieuwe manier. Bij Indoor Skydive Roosendaal, het 4e skydive centrum van Europa, kunnen bezoekers eveneens een vrije val ervaren. Het vliegcentrum is een doorslaand succes en populair bij bezoekers van alle leeftijden.

Locatie

Indoor Skydive Roosendaal is gelegen in de provincie Noord Brabant op recreatiepark De Stok in Roosendaal. Het centrum is gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is bovendien gratis. Wie met het openbaar vervoer komt, kan de bus van het station Roosendaal nemen.

Programma / activiteiten

Bij Indoor Skydive Roosendaal kan iedereen het unieke gevoel van zelf vliegen ervaren. De vrije val, de kracht van de wind, hier gebeurt het allemaal. Men kan indoor skydivesessies boeken, want er moet uiteraard eerst onder deskundige begeleiding geoefend worden. Er zijn tal van mogelijkheden, waaronder skydiven voor particulieren en voor groepen, maar ook skydiven voor professionele skydivers. Daarnaast bevinden zich in het vliegcentrum diverse vergaderzalen, waardoor werk en ontspanning op een spannend wijze gecombineerd kan worden en het eetcafé zorgt voor een hapje en een drankje.

Er zijn verschillende arrangementen te boeken, zoals skydiven met aansluitend een lunch of diner. Het centrum is dan ook een ideale locatie voor een vrijgezellenuitje, bedrijfsuitstapje of familiedag, omdat gezelschappen de de tunnel eveneens exclusief kunnen afhuren.

Stats & tags


Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling