Introductie

Bij Indoor Ski Den Bosch kunnen bezoekers en cursisten eindeloos afdalen op een speciale indoorskibaan. Doordat de hellingshoek en de snelheid van de skibaan instelbaar zijn, is de baan geschikt voor ieder niveau. Er wordt maximaal rendement uit de lessen gehaald, omdat er geen tijdverlies is met omhoog klimmen of skiliften. De skibaan benadert op een uiterst goede manier de echte sneeuwomstandigheden en is de ideale voorbereiding voor de wintersport vakantie. Uiteraard beschikt Indoor Ski Den Bosch over een après ski bar, waar bezoekers na afloop heerlijk kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Ga naar de website van Indoorski Den Bosch

Historie en populariteit

Indoor Ski Den Bosch is al actief in Den Bosch vanaf ongeveer 1995. Vanaf 2007 is het skicentrum gevestigd onder de tribunes van stadion de Vliert. Vanwege de hoogte van deze ruimte is het zelfs mogelijk geweest om in de hal een Oostenrijks chalet te plaatsen. Bezoeker die Indoor Ski Den Bosch binnenkomen, raken hierdoor al direct in de wintersport stemming.

Locatie

Het skicentrum is populair bij mensen die nog wat willen oefenen op het skiën, voordat zij op skivakantie gaan. Maar, Indoor Ski Den Bosch is ook bijzonder populair bij iedereen die het wintersport gevoel in eigen land wil ervaren.

Programma / activiteiten

Indoor Ski Den Bosch is gelegen in de provincie Noord Brabant en prima te bereiken met de auto. Rondom het sportcentrum zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Het dichtstbijzijnde station is Station Oost op circa 10 minuten loopafstand en wie met de bus komt kan uitstappen op de halte Stadionlaan, op slechts 3 minuten loopafstand van het sportcentrum.

De ideale voorbereiding voor een succesvolle wintersport is indoor skiën en snowboarden. Indoor Ski Den Bosch maakt gebruik van een draaiende helling, een zachte mat, een spiegel voor de baan en zorgt voor een eindeloze piste. Zowel beginners als gevorderden en vergevorderden kunnen hier terecht voor ski- en snowboardlessen onder begeleiding.

Daarnaast kan men bij Indoor Ski Den Bosch ook terecht als er iets te vieren valt. Voor een bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest krijgen mensen hier een onvergetelijke avond. Speciale arrangementen die bestaan uit bijvoorbeeld een uurtje skiën met aansluitend gezelligheid in de après skibar. Complete buffetten, glühwein en hapjes behoren allemaal tot de mogelijkheden. Dit geldt eveneens voor kinderfeestjes.

Stats & tags


Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
Skihallen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling