Introductie

‘Een moderne variant van het alom bekende spelletje tikkertje en verstoppertje.’ Zo omschrijft Intersphere Lasergames in de Gelderse stad Ede het spel lasergamen. En daarmee raken ze de kern van de activiteit die ze aanbieden. Want bij lasergamen gaat het allemaal om verstoppen en tikken, alleen dan in de vorm van schieten met laserstralen op een speciaal pak. Een bijzonder leuke activiteit voor collega’s, vrienden of klasgenoten. En zeker in Ede, waar de arena waar het spel gespeeld wordt een waar doolhof is, hetgeen nog meer versterkt wordt door gebruik van lichteffecten, rookeffecten en geluidseffecten, is een partijtje lasergame er een om nooit meer te vergeten.

Ga naar de website van Intersphere Lasergames

Historie en populariteit

Bij Intersphere Lasergames hebben ze al meer dan vijftien jaar ervaring in het organiseren van een fantastische activiteit die bol staat van de spanning en actie. Opgericht aan het einde van de vorige eeuw heeft Intersphere Lasergames al vele bezoekers met een grote glimlach van oor tot oor zien vertrekken. En niet alleen vanwege het spelletje, maar ook vanwege de totale beleving, want een spelletje lasergamen is prima te combineren met een van de speciale arrangementen die Intersphere Lasergame speciaal ontwikkeld om een compleet avondvullend programma te creëren.

Locatie

Dat Intersphere Lasergames een aantal arrangementen heeft ontwikkeld voor zijn gasten is een prima stap geweest. Want dankzij bijvoorbeeld een uitgebreid Chinees buffet, dat bestaat uit onder andere nasi, bami, saté en foe yong hai, kunnen gasten een hele avond gezellig bij elkaar zijn. En aangezien er in Ede zelf niet zo heel veel te beleven valt, is een avondje lasergamen en na die tijd lekker Chinezen, een prima optie.

Programma / activiteiten

Ook voor kinderen is Intersphere Lasergamen de ideale plek om de verjaardag te vieren. Getooid met een stoer wapen ga je samen met je vriendjes en vriendinnetjes op zoek naar de tegenstander. En afsluitend een lekkere bak patat en een lekkere frikandel om het feestje af te sluiten.

Stats & tags


Ede, Gelderland, Nederland
Lasergame, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling