Introductie

Voetballen, glijden, klimmen, spelen in de ballenbak en nog veel meer. Joepie! Dat is dag plezier voor kinderen van 1 tot 12 jaar.

Ga naar de website van Joepie Binnenspeeltuin

Historie en populariteit

Joepie! Kan bestaan, dankzij de drankjes en hapjes die bezoekers nuttigen tijdens een bezoek aan het speelpark. Het is dan ook niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen. Hier staat tegenover dat volwassenen gratis naar binnen mogen.

Locatie

Deze binnenspeeltuin ligt in Breda en is goed bereikbaar met de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij Joepie! en in de naaste omgeving. Je zit op een paar minuten rijden vanaf de binnenstad van Breda. Je kunt Joepie! dan ook goed combineren met een bezoek aan de gezellige Brabantse stad.

Programma / activiteiten

In dit superleuke overdekte speelparadijs is van alles te doen. Je kunt hier voetballen met je vriendjes, rennen, glijden, spelen in de ballenbak, springen op het enorme springkussen of klimmen en klauteren op het hindernissenparcours. Voor de allerkleinsten is er een afgezet speelplaatsje, met een aantal veilige speeltoestellen die geschikt zijn voor peuters.
Op vrijdagavond organiseert Joepie! regelmatig discoavonden, met een echte DJ. De speeltuin is dan iets donkerder dan normaal. Je kunt dan komen spelen in het ‘donker’. Spannend! Het speelparadijs is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en in het weekend. Tijdens schoolvakanties is het park elke dag open. Natuurlijk is dit een leuke plek om je verjaardag te vieren. Je kunt dan kiezen uit verschillende verjaardagsarrangementen. De jarige job wordt dan in het zonnetje gezet. Op sommige dagen kun je ook je feestje vieren tijdens de discodansavond. Dan kun je spelen met al je vriendjes, en samen de dansvloer onveilig maken.

Stats & tags


Breda, Noord-Brabant, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling