Introductie

Jonas en de Walvis is het ideale dagje uit voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar. In dit zwem- en speelparadijs, gelegen aan het Bergumermeer in de provincie Friesland, kunnen kinderen zich uitleven op het enorme klimtoestel, lekker springen op het grote luchtkussen, spetteren in de waterspeeltuin en glijden van de wel 44 meter lange superglijbaan. Ouders kunnen ondertussen ook lekker dobberen in het grote bad. En wanneer de maag begint te knorren, kunnen bezoekers een hapje en een drankje nemen in het zelfbedieningspannenkoekrestaurant, waar naast diverse heerlijke pannenkoeken, ook patat te krijgen is. Jonas en de Walvis is zowel voor kinderen als voor volwassenen een heerlijk dagje spartelen en spelen.

Ga naar de website van Jonas en de Walvis

Historie en populariteit

Jonas en de Walvis heeft in mei 2006 voor de eerste keer de deuren geopend voor publiek. Direct vanaf die eerste opening is het zwem- en speelparadijs enorm populair en een begrip in Sumar en omstreken. Luieren of actief bezig zijn, het kan hier allemaal. Het grote succes is uiteraard te danken doordat bezoekers van alle leeftijden zich hier onder alle weersomstandigheden prima kunnen vermaken. Jonas en de Walvis trekt jaarlijks dan ook veel water- en speelliefhebbers.

Locatie

Jonas en de Walvis is gelegen in het Friese plaatsje Sumar, in de prachtige omgeving van het Bergumermeer, dat ten oosten van Leeuwarden ligt. Het paradijs is uitstekend bereikbaar per auto en bus. Naast het complex van Jonas en de Walvis is voldoende parkeergelegenheid.

Programma / activiteiten

Bezoekers kunnen voor diverse activiteiten en verschillende gelegenheden terecht bij Jonas en de Walvis. Hiervoor zijn verschillende arrangementen georganiseerd. Er zijn binnen- en buitenarrangementen voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, familie-uitjes, maar ook voor kraamvisites. Bij Jonas en de Walvis kan men de gasten in alle rust ontvangen, de felicitaties in ontvangst nemen en de baby laten bewonderen, terwijl de kinderen ondertussen heerlijk spetteren. Jonas en de Walvis is ook ideaal voor schoolreisjes. En voor wie zijn of haar verjaardag of jubileum in stijl wil vieren, biedt Jonas en de Walvis diverse themafeesten.

Stats & tags


Sumar, Friesland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling