Introductie

JT Den Bosch is een vooruitstrevende bioscoop op het gebied van film, beeld, geluid, comfort en klantgerichtheid. De leukste en nieuwste film worden hier op het witte doek getoond. Actie, horror, animatie, avontuur, romantiek of komedie, er zijn films voor het hele gezin. In de bioscoop kunnen maar liefst 1100 bezoekers plaatsnemen en het filmhuis is daarmee in Den Bosch de bios met de meeste filmzalen. Het filmhuis organiseert ook regelmatig leuke acties events. Kortom, een gezellig avondje uit voor jong en oud begint bij JT Den Bosch bioscoop.

Ga naar de website van JT Den Bosch

Historie en populariteit

Op 17 december 1975 zette de bioscoop voor het eerst haar deuren open voor publiek. De bios behoort al vanaf dat moment tot het bedrijf Jochem’s Theaters B.V., dat tegenwoordig JT Bioscopen heet. Een grondige vernieuwing vond in 2003 plaats, waardoor de bioscoop voldeed aan alle gestelde eisen en weer helemaal van deze tijd was. Servicegerichtheid en gastvrijheid staan hoog in het vaandel binnen het bedrijf. De bioscoop onderscheidt zich hiermee en biedt voor alle doelgroepen een persoonlijke filmbelevenis. Dat filmliefhebbers dit waarderen, blijkt wel uit de aantallen bezoekers die de JT Den Bosch bioscoop jaarlijks mag verwelkomen.

Locatie

De JT Den Bosch bioscoop is gelegen in Den Bosch, een stad in de provincie Noord-Brabant, aan de rand van het stadscentrum. Het filmhuis is goed met eigen vervoer te bereiken en parkeren kan op circa vijf minuten loopafstand van de cinema. Wie met het openbaar vervoer reist, kan vanaf het NS Station de bus nemen of te voet gaan. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar de bios.

Programma / activiteiten

Om gezellig een filmpje te kijken met vrienden, familie, collega’s of neefjes en nichtjes, is JT Den Bosch bioscoop een uitstekende keuze. Hier geniet jong en oud van de beste en meest recente topfilms van ieder genre. De filmzalen bieden plek aan maar liefst 1100 filmliefhebbers en de comfortabele stoelen in combinatie met de gemoedelijke sfeer zorgen voor een ultieme filmbeleving.

De bioscoop organiseert regelmatig leuke acties en events. Dit kan een Ladies Only avond zijn, waarbij vrouwen onder het genot van een hapje en een drankje genieten van een voorpremière van, natuurlijk, een vrouwenfilm. Maar dit kan ook het bekijken van een voetbalwedstrijd zijn, bijvoorbeeld het EK of WK. Daarnaast kunnen bezoekers een filmmarathon, inclusief ontbijt, bijwonen of via een live verbinding een concert bijwonen. Behalve films kijken biedt JT Den Bosch bioscoop tevens ruimte voor informele en zakelijke bijeenkomsten, zowel voor bedrijven als voor familiaire gezelschappen.

Stats & tags


Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland
Bioscopen, Entertainment

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling